Slaidiņš atklāj, kādu propagandas video šobrīd aktīvi izplata Krievijas informatīvajā telpā

Portāls nra.lv 5.novembris 2023, 15:35
 
Ekrānšāviņš
Krievija ir veikusi mācības kodospēkos, izmantojot atomtriādi - zeme, jūra, gaiss, raidījumā "Aktuālais par karadarbību Ukrainā" informē Jānis Slaidiņš, NBS majors, Zemessardzes štāba virsnieks.

"To visu Putins personīgi vadīja, lai visi redz, ka cars ir spējīgs, joprojam pie varas. Protams, tas viss domāts kā ziņa rietumiem, ka viss strādā," tā J. Slaidiņš.

Tikmēr Krievijas informatīvajā telpā tiek izplatīta filmiņa par atomuzbrukumu ASV. "Viņi gan to izplata, bet nepiemin, ka šādā gadījumā viņus sagaida atbildes trieciens. Turklāt jāņem verā, ka šie kodolieroči ir atturēšanas, nevis uzbrukuma ieroči. Kā arī Amerikai ir strādājusi pie sava raķešu vairoga. Krievija aplami domā, ka tā tiks sveikā cauri. Atbildes trieciens būs, tikai jautājums, kas no pasaules paliktu pāri. Padomju laikā notika bruņošanās sacensības, iespējams arī tagad tā atsāksies, bet zinot, kāds ir Krievijas ekonomiskais stāvoklis, maz ticams, vai viņi pavilks. Padomju savienība ir spilgs piemērs, kā viņi nespēja pavilkt šo sacensību un beigās izjuka," atgādina J. Slaidiņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas