Reiniks izplata brīdinājumu saviem draugiem un faniem

tautaruna.lv 5.novembris 2023, 1:00
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Krāpniecības shēmas kļūst arvien rafinētākas. Krāpnieciski epasti, telefonzvani - ar šādiem paņēmieniem, šķiet, saskāries teju ikviens Latvijas iedzīvotājs. Tagad krāpniekiem "modē" arī izmantot Latvijā atpazīstamu cilvēku vārdus. Mērķis gan visiem paņēmieniem viens - izkrāpt naudu.

Mūziķis Lauris Reiniks gan vietnē "X", gan "Facebook" brīdina savus sekotājus: "Dārgie draugi un sekotāji! Šis bildē ir mans vienīgais profils te. Ja manam vārdam nav blakus zilais verifikācijas ķeksis, LŪDZU neatbildiet un nekomunicējiet ar šiem falšajiem profiliem, kas izliekas par mani. Mēs KATRU DIENU ziņojam un bloķējam šos feikos profilus, bet tie turpina parādīties jauni un jauni.

Šodien piedzīvoju pavisam nepatīkamu gadījumu dēļ falša profila, kas manā vārdā bija sarakstījies ar kādu dāmu.

Bail iedomāties, ko vēl viņi raksta, ko es nezinu. Viņi mēğina jūs apkrāpt vai maldināt!!! TĀTAD VĒLREIZ- ja manam vārdam nav blakus verifikācijas zīme, tas NEESMU ES. Un ziņojiet par visiem, kas jums raksta un izliekas par mani!"

Komentāros cilvēki norāda, ka, piemēram, "dažs pat raksta vēstulē - ja esi īsts fans, lai nopērk fanu karti pa 3000 eiro un uz visiem koncertiem varēs iet pa pus cenu un pēc koncerta par brīvu fotografēties".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas