Kādā skolas čatā notiekošais raisa spraigu diskusiju soctīklos

tautaruna.lv 5.novembris 2023, 14:35
 
Pixabay
Vietnē "X" Signe atstātījusi kādaā klases čatā notikušo diskusiju un neslēpj izbrīnu par tur lasāmajiem viedokļiem.

"Klases čatā strīds, jo kāds puika apsaukājis kādu meiteni. Un mani sadusmo mammas, kuras saka - viņš tā izrāda uzmanību. Kā mēs varam gaidīt izaugam foršus vīriešus un sevi cienošas sievietes, ja vecāki jau bērnībā šādi ieprogrammē?" vietnē "X" raksta Signe.

Sandis: Te vietā teiciens, ko mēdza skolā teikt viens skolotājs: Nekas nav ideāls, izņemot mammām savi bērni

Ieva: Es nesaprotu. Vai šādas lietas tomēr nav risināmas bērnu un pedagogu starpā piesaistīt konkrēto bērnu vecākus, ja vajag, nevis čatiņos? Šis tomēr ir arī lielāks - skolas kārtības noteikumu, vadības startēģisks jautājums, kurai jānosaka - kas ir ok un nav, un kā risināt problēmu.

Olivers: Tā bērna tēvs māti arī noteikti sauc par cūku, jo viņam vnk ļoti garšo karbonādes. Loģika. Attaisnot uzbrucēju.

Juris: Nevajag tik kritiski. Atceros, pamatskolā, meitenei, kura ļoti patika, iespiedu bizi sola atvērumā. Tikai aiz intereses, kāda būs reakcija.

Gundega: Kad bērniem neiemāca nevardarbīgas uzmanības izrādīšanas veidus, tad tā arī ir - viņu bērni turpina tāpat, bet vecāki neredz problēmu. Ir īstais brīdis pārtraukt šo ķēdi.

Elīna: Manā skolas laikā (1980.-90. gados) raustīja aiz bizes, penālī iestūķēja beigtu peli, es savukārt uzšāvu pa ausi ar matemātikas kladi... Un toreiz tieši tāpat učenes un vecāki runāja par uzmanības izrādīšanu. Vai es tagad no tā baigi ciešu? Nē. Ir citas lietas, par ko satraukties

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas