Vecāki Jelgavā šokā: nometnes vadītāja alkohola reibumā

tautaruna.lv 26.augusts 2023, 12:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Kāda māte no Jelgavas vēlējās savu bērnu sūtīt uz basketbola nometni. Tomēr izbraukšanas dienā plānotais brauciens neparedzētu apstākļu dēļ nenoticis, vēsta "Bez Tabu".

Kāda māte, kas vēlējās palikt anonīma, ziņo, ka Jelgavas Bērnu un jaunatnes sporta skola organizēja jaunajām basketbolistēm nometni Ogres novada Madlienā. Izbraukšanas dienā vecāki savas atvases pavadījuši līdz autobusam, ieradusies arī nometnes vadītāja Gundega Vaščenko. Vecāku uzmanību piesaistījusi vadītājas uzvedība, jo šķitis, ka viņa bijusi alkohola reibumā. Nekavējoties tika izsaukta pašvaldības policija.

Māte nolēma, ka tomēr neuzticēs savu meitu Gundegai un bērnu nesūtīs uz nometni. Tomēr citi vecāki gan neesot iebilduši un domājuši, kā savas atvases nogādāt uz Madlienas vidusskolu. Nākamajā rītā organizēts jauns brauciens un nometni turpinājusi vadīt Gundega.

Nometnes vadītāja Gundega Vaščenko noliedz, ka konkrētajā dienā bijusi alkohola reibumā. Sākumā viņa norāda, ka vispār izbraukšanas dienā neesot ieradusies, taču pēc pāris minūtēm atklājas, ka tomēr uz pāris minūtēm ir atnākusi, kļuvis slikti ar sirdi. Gundega noliedz, ka ir izsaukta policija.

Jelgavas pašvaldības policijā skaidro:

"Jelgavas pašvaldības policija saņēma izsaukumu uz Kronvalda ielu 6. augustā un notikuma vietā tika konstatēta persona alkohola reibumā. Ņemot vērā, ka netika traucēta sabiedriskā kārtība, Jelgavas pašvaldības policija nav uzsākusi administratīvo lietu."

Nometnes ceturtajā dienā Jelgavas bērnu un jaunatnes sporta skolas direktors Jānis Leitis ir atvaļinājumā. Nākamajā dienā sazināmies ar viņa vietnieci.

Sporta skolā neuzskata, ka trenere apdraudot bērnus, tāpēc iejauksies tikai pēc nometnes beigām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas