"Totāla mīkstčaulība"; Aivis Ceriņš asi izsakās par nespēju pamatlīmenī komunicēt valsts valodā

tautaruna.lv 26.augusts 2023, 17:00
 
Alise Šulca/F64
TV24 raidījuma "Preses klubs", kā arī dažādu pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš vietnē "X" jau ir pamanīts, kā drosmīgs un atklāts savu uzskatu paudējs. Arī šī reize nav izņēmums. Ceriņš ir runājis.

"Valdība vienojusies Krievijas Federācijas pilsoņiem, kas nav nokārtojuši valsts valodas pārbaudi, dot iespēju pieteikties termiņuzturēšanās atļaujai uz diviem gadiem." Pēc šiem jaunumiem, Ceriņš savā profilā nespēj ilgāk klusēt:

Totāla mīkstčaulība un lieka auklēšanās. 33 gados nespēt pamatlīmenī komunicēt valsts valodā ir ņirgāšanās un apzināta izvēle. Pēc 2 gadiem būs identiska situācija, esmu diezgan drošs.

Tāpat pasākumu vadītājs cenšas pievērst uzmanību Kučinskim, sakot:

Argumenti parāda to, ka iekšējā drošība ir kritiskā līmenī.

Turklāt komentāri nav jālūdz, jo tauta pati steidz izteikties pie Ceriņa ieraksta:

Gints: "Krievi to uztvers kā tādu cirku un apņēmības trūkumu. Priekš kam mācīties, ja tāpat tiks cauri. Nulle motivācijas. Tad nemaz nevajadzēja sākt."

Ieva: "Tie, kuri tā arī nepieteicās, tā darīja, jo paļāvās, ka visu atcels. Un viņiem izrādījās taisnība. Tā vietā, lai domātu, ko iesākt ar Krievijas pilsoņiem pensionāriem, kuriem Krievijā nav radu, iecerei tiek atmests ar roku."

Inese: "Kārtējo reizi parāda savu gļēvulību."

Juris: "Kučinska valdības laikā (2016.-2019.g.) tika turpināta tā pati uzturēšanās atļauju tirgošana agresorvalsts Krievijas pilsoņiem, ko uzsāka Šlesers un turpināja JV, tāpēc nav jābrīnās, ka Kučinskis negrib uzmest savus un citu politbonzu klientus."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas