Tvitercepiens: "Par WC apmeklējumu samaksāju 3,70 eiro"

tautaruna.lv 26.augusts 2023, 3:30
 
pixabay.com
Plaša diskusija raisījusies pēc ieraksts "X" par maksas sabiedriskajām tualetēm. Dažam labam tualetes apmeklējums izmaksā 3,70 eiro.

Ieraksts "X": "Aizdomājos! Kāpēc sabiedriskajā vietā, kā Latvijas Dzelzceļa stacijā, centrālajā stacijā nav bezmaksas labierīcības. Nav jau žēl samaksāt 0.40€, bet arī tikai skaidrā naudā pieņem. Vai nepienākas visiem par velti. Tā man liekas, ka ir visā pasaulē. Pārdoma."

Komentētājiem ir cita pieredze: "Man šī ilūzija par bezmaksas WC sabruka 2018. gada pavasarī Īslandē, kur par WC apmeklējumu samaksāju 3.70 EUR."

"Autoostā lejā nedod arī čekus. Maksā 0,50 EUR. Izcila melnā kase ar dienas ieņēmumiem ar četriem cipariem gan jau. Un neviens nekad neko. Neticu, ka to var nezināt."

"Autoostās, dzelzceļa stacijās daudzviet ir jāmaksā. Tallinas autoostā ar karti var norēķināties. Nez, man netraucē un nešķiet kas īpašs."

"Tā diemžēl nav visā pasaulē. Cik nu būts dažādās dzelzceļa stacijās, vismaz eiro jāmaksā, reizēm ļoti garas rindas un nekas diži labāk. Kaut kur bija sistēma, tik neatceros, kur, ka ar tualetes čeku var dabūt pusi iztērētā atpakaļ, iepērkoties turpat stacijā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas