Linda Samsonova sapņos murgo par citām radiostacijām

tautaruna.lv 26.augusts 2023, 11:30
 
Pixabay.com
"Mēs esam atpakaļ," paziņoja radio ētera personība Linda Samsonova savos sociālajos tīklos. Taču pats interesantākais ir tas, ka pazīstamā ētera personība redz savu ikdienu pat murgos.

NRA jau vēstīja, ka no 23. augusta, Latvijas Radio 5, nāk klajā ne tikai ar atjaunotu satura formātu un dinamiskāku skanējumu, bet arī jaunām ētera personībām. Darbadienu rīta programmu „Citi Rīti” turpmāk vadīs grupas „Citi Zēni” mūziķis Jānis Pētersons, bet dienas programmu no plkst. 13.00 līdz 16.00 Anna Marta Daldere, kura plašāk zināma sociālā tīkla „Tik Tok” lietotājiem kā Barbara Dzelme. Tāpat darbadienās Latvijas Radio 5 ēterā būs dzirdami arī jau klausītāju iemīļotie dīdžeji - Toms Grēviņš un Linda Samsonova.

Man šķiet, ja murgos redzi, ka strādā citās radiostacijās, tad esi šobrīd savā īstajā un labākajā, kas no šodienas ar jauniem kolēģiem un formātā - skaņas un ideju ziņā modernākā raidstacija Baltijā - vienīgais mūzikas radio, kurā vienuviet būs sastopama visa šī brīža svarīgākā mūzika, neatkarīgi no žanriskās piederības,
savā "Instagram" atklāti stāsta Samsonova.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas