"Piecas naktis Florences centrā ir lētāk kā divas Kurzemes jūrmalā"; cilvēki "cepas" par naktsmītņu cenām Latvijā

tautaruna.lv 30.jūlijs 2023, 4:30
 
Dmitrijs Suļžics/f64
Ir vasara un daudzi labprāt izbrauc no savas ierastās vides, lai atgūt spēkus un laiski atpūstos. Daudzi nemaz nevēlas doties uz siltajām zemēm, jo arī Latvijā ir daudz skaistu vietu. Tomēr finansiālie apsvērumi liek izvēlēties Vidusjūru vai kādu no Grieķijas salām, jo naktsmītņu cenas tur ir nesalīdzināmi zemākas, ja vien nemeklē īpaši augstu komforta līmeni.

Tik tiešām grūti izskaidrot, kāpēc atpūtas vietas Latvijā ir tik dārgas - ja cena diennaktī ir zemāka par 70 eiro, tad esi īsts veiksminieks, kam izdevies atrast lielisku piedāvājumu. Pat mini namiņš Latgalē pie aizauguša ezera maksā 100 eiro diennaktī.

Par savām sajūtām un lēmumiem dalās kāda sieviete "Twitter": "Plānoju atvaļinājumu, gribēju te pat pačillot pie jūriņas. Lētāk sanāca ieplānot divus ceļojumus un Baltijas jūras krastus aizstāt ar Vidusjūru un LV pilsētas ar Varšavu. Naktsmāju cenas te vienādas ar aviobiļetes plus nakstmājām citur. Nu, kā tā var būt?" "Es skatījos Grieķijā šoreiz un tajā pašā bookingā 2 reizes lētāku variantu atradu." "Nenožēloju, pat 'ekskluzīvie' treileri pie mūsu jūras bez dušas ir dārgāki kā mana viesnīca pie Vidusjūras ar brokastīm, dārzu un terasi ar skatu uz pludmali."

Komentētāji dalās ar savu pieredzi: "Weekendu pie jūras delux iemainīju pret wild lux ar teltīm bezmaksas Latvijas mežu atpūtas vietās! Perfekta atpūta, jo neatradu naktsmājas, kas patīk! 300-400 eur 2 naktis tiešām negribu maksāt un 80-100 eur 1 nakts par saplākšņa sienām & bez labierīcībām ne tik!"

"Mēs ar ģimeni šim izgājām cauri pagājušogad, kad viesnīcu cenas Kurzemes jūrmalā bija tādas, ka lētāk bija doties atvaļinājumā uz Berlīni."

"Pusbrāļa sieva atsūtīja aicinājumu sekot viņas lapai. Skatos uztaisījuši namiņu pie sava ezera atpūtniekiem. 110 € par nakti Uz dibena nokritu. Vairs pat pie saviem radiem nevar atļauties naktsmājas"

"Japs. Namins Aizputē uz divam naktīm man izmaksāja vairak neka 5 naktis Florences centrā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas