"Skumji, tiklīdz Staķis vairs nav mērs un cilvēki nebaidās runāt, sāk parādīties Staķa "sastrādātais"; Tvitertauta nebija gaidījusi ko tādu

tautaruna.lv 30.jūlijs 2023, 0:30
 
Ģirts Ozoliņš/ F64
Saistībā ar bijušo Rīgas mēru Mārtiņu Staķi pēdējā laikā uzpeld nezināmi fakti. Viens no tiem pārsteidzis arī Tvitertautu.

NRA jau vēstīja, ka bijušā Rīgas domes priekšsēdētāja Mārtiņa Staķa (PP) ārštata padomnieces Renātes Lagzdiņas vīra uzņēmums no pašvaldības saņēmis nepilnus 20 000 eiro.

Skumji. Tiklīdz Staķis vairs nav mērs un cilvēki nebaidās runāt, sāk parādīties Staķa "sastrādātais". Staķa ārštata padomnieces Renātes Lagzdiņas vīra firma no RD saņēmusi ap 20 000 eiro; pati Lagzdiņa nepilna mēneša laikā RD nopelna 14 000 eiro,

diskusiju iesāk "Twitter" vietnē.

Viedokļi par uzzināto ir dažādi:

Haralds: "Vai tad NA nav Rīgas Domes koalīcijā?"

Miķelis: "Nevajag runāt, ko nesaproti. Renāte ir teju labākais, kas ar Rīgu noticis pēdējo gadu laikā. Būtu mums 10x tādi cilvēki!"

Elīna: "Es tik daudz nevainotu Staķi kā "Progresīvie" komandu, kuru uzskatos domei jānodarbojas ar diskutablu "vaibu" (gaisotnes) radīšanu šaurai iedzīvotāju grupai, attaisnojot jebkādus tēriņus to radīšanai. Praktiskie jautājumi, iedzīvotāju pamatvajadzības paliek otrā plānā."

Maija: "Visi jūs esat viena maisā bāžami. Vienalga kāda partija būs pie šprices - zags un bīdīs savas rebes nevis interesēsies par to kas notiek pilsētā."

Gvido: "Visticamāk, tādas Lagzdiņas tur ir pilna dome, sile pietiekami liela."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas