Drīzumā Latvijā kursēs dīzeļvilcieni jaunā dizainā; "Ak, Dies, cik drausmīgi!"

tautaruna.lv 30.jūlijs 2023, 2:30
 
F64
Pasažieru vilciens uzsācis dīzeļvilcienu kapitālos remontus, kuru ietvaros vilcieni iegūs jaunu krāsojumu, kombinējot dzelteno un pelēko krāsu.

Savā "Twitter" kontā "Pasažieru vilciens" vēsta: "Jau drīzumā pārvadāt pasažierus dosies jauna krāsojuma dīzeļvilciens. Ņemot vērā dīzeļvilcienu noskrējienu, atbilstoši remontu programmai ir uzsākts to kapitālais remonts, tai skaitā krāsojuma atjaunošana. Pakāpeniski veidosim ritekļu dizainu vienotā stilā."

"Signāla dzeltenā krāsa, kas transporta nozarē tiek izmantota drošības un redzamības nodrošināšanas nolūkos, funkcionālais antracīta pelēkais tonis, uz kura izcelties dzeltenajiem elementiem, ir ne vien jauno elektrovilcienu eksterjerā, bet būs arī dīzeļvilcienu korpusa krāsojumā."

Komentētājiem ir skarbs viedoklis par vecajiem dīzeļvilcieniem: "Šie savu jau sen ir nodzīvojuši, kad šie visi muzeja eksponāti tiks nomainīti ar normāliem mūsdienīgiem vilcieniem?"

"Ak, Dies, cik drausmīgi!"

"Pelēkais ir mūsdienu melnais. Paskatās kādas ir jauno māju sienas un jumti - pareizi pelēki."

"Ak, jel, cik € atkal tiek ieguldīti vecos, sagrabējušos, vilcienos, kas savu laiku nokalpoja jau pirms 20 gadiem? Tikpat loģiska bija arī dīzeļvilcienu atjaunošana divtūkstošajos. ES nauda izcili ieguldīta! Vēl aizvien lietojam."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas