Baidena suns sakodis septiņus Baltā nama slepenā dienesta aģentus

tautaruna.lv 30.jūlijs 2023, 10:15
 
AFP/Scanpix/LETA
Džo Baidena gandrīz 2 gadus vecais vācu aitu suns četru mēnešu laikā sakodis septiņus cilvēkus pēc tam, kad cits ASV prezidenta suns Majors tika "izraidīts" no Baltā nama par līdzīgu agresīvu uzvedību. Par to raksta NYpost.
Galu galā Majors tika nodots ģimenes draugiem, un 2 gadus vecais Komanders palika, taču viņa uzvedība izrādījās ne labāka.

Visnopietnākajā dokumentētajā incidentā, kurā bija iesaistīts vācu aitu suns, Baltā nama ārsts 2022. gada 3. novembrī nosūtīja sakostu uniformā tērptu Slepenā dienesta virsnieku uz vietējo slimnīcu. Komanders viņam iekodis rokā un augšstilbā.

Dokumentētie agresīvie suņu uzbrukumi no 2022. gada septembra līdz janvārim, iespējams, ir nepilnīgs uzskaitījums par incidentiem, kuros iesaistīts Komanders, jo šis laika posms neaptver viņa pirmos deviņus mēnešus Baltajā namā vai pēdējos sešus mēnešus.

"Šie šokējošie ieraksti rada būtiskus jautājumus par prezidentu Baidenu un slepeno dienestu," sacīja "Judicial Watch" prezidents Toms Fitons.

"Tas ir īpašs vājprāts, kad prezidents ļauj savam sunim atkārtoti uzbrukt un sakost Slepenā dienesta un Baltā nama darbiniekus. Un tā vietā, lai aizsargātu savus aģentus, Slepenais dienests mēģināja nelikumīgi slēpt dokumentus par slikto izturēšanos pret saviem aģentiem un virsniekiem no Baidenu ģimenes puses," piebilda Fitons.

Elizabete Aleksandra, pirmās lēdijas Džilas Baidenas komunikācijas direktore, sacīja, ka Baltais nams ir "bieži vien saspringta vide mājdzīvniekiem".

"Baidenu ģimene strādā, lai padarītu šo situāciju labāku visiem," viņa teica.

View this post on Instagram

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas