Vīrietis degvielas uzpildes stacijā Talsos piedzīvo ko nepatīkamu

tautaruna.lv 16.jūlijs 2023, 1:30
 
Ilustratīvs attēls / F64
Mārtiņš degvielas uzpildes stacijā Talsos piedzīvo nepatīkamu situāciju, vēsta "Bez Tabu".

“1. jūnijā ap pulksten 13.30 devos ar savu melnas krāsas “BMW” uz “Neste” benzīntanku Talsos. Apstājos pie sūkņa Nr. 2. Veicot maksājumu, nopīkstinot bankas karti, apjautu, ka maksājums ir par 50 eiro. Secinādams, ka degvielas tvertne būs par mazu šādam degvielas apjomam, uz ekrāna nenospiežot sūkņa numuru, devos uz veikalu, lai uzjautātu, vai nav iespējams šo maksājumu anulēt,” izklāsta Mārtiņš.

Līdzās esošajā veikalā atbildes Mārtiņš gan nesaņem, jo “Narvesen” nudien neatbild par kaimiņos esošajā “Neste” degvielas uzpildes stacijā notiekošo.

Taču tad autovadītājs piedzīvo šoku - uz ekrāna vairs neesot bijusi iespēja izvēlēties sūkni un veikt uzpildi.

“Ievietoju pistoli, un pēc 20 sekundēm sapratu, ka darbība nenotiks. Piegāju pie sūkņa Nr. 1, kur ekrānā rādījās, ka ielieta degviela par 50 eiro. Kad biju veikalā, pamanīju, ka pie sūkņa Nr. 1 stāvēja zilas krāsas apvidus auto, kura vadītājs, iespējams, piesavinājās manu degvielu,” turpina skatītājs.

Mārtiņš uzreiz sazinās ar tautā dēvētās tankštelles uzziņu dienestu, kas aicina klientu vērsties policijā. Autovadītājs to izdara, taču pēc dažām dienām saņemtā atbilde īsti nelīdz - krimimālprocesu uzsākt likumsargi atsakas.

Patērētāju tiesību aizstāvji apstiprina, ja pakalpojuma sniedzējs patiešām ieņem strausa politiku un no saziņas ar klietnu izvairās, tad bez sūdzības rakstīšanas neiztikt. “Neste” veic Mārtiņa gadījuma izmeklēšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas