Pēc nopietnas slimības pārvarēšanas Madonna atklāj, ko tuvinieki nedrīkstēs darīt pēc viņas nāves

tautaruna.lv 16.jūlijs 2023, 15:40
 
Reuters/Scanpix/Leta
Iepriekš vēstījām, ka jūnija izskaņā amerikāņu popzvaigzne Madonna tika nogādāta slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā ar nopietnu bakteriālu infekciju. Šobrīd zvaigzne ir izrakstīta no slimnīcas, taču pārdzīvotais viņai licis nopietni padomāt par nākotni.

Šobrīd, kad Madonna atveseļojas no nepatīkamās infekcijas, viņa ir sākusi domāt par nākotni, kad viņa vairs nebūs uz šīs zemes, vēsta "The Sun".

Viņa ir paziņojusi savām tuvākajām personām, ko viņi drīkstēs un nedrīkstēs darīt pēc viņas nāves.

Dziedātāja kategoriski iebilst pret ieceri, ka pēc viņas nāves ierakstu kompānijas un mūzikas izdevēji, vēloties nopelnīt, rada hologrammu šovu.

Kā zināms, tad mūsdienās, pateicoties hologrammām, ir iespējams apmeklēt īpašus šovus, kuros uztājas nu jau mūžībā devušies mākslinieki. Madonna uzskata, ka šādu šovu rīkošana tikai apkaunotu viņas piemiņu. Viņasprāt, vienīgā veiksmīgā šāda tipa šova izveide ir radīta par godu grupai ABBA. "Izņemot ABBA "Voyage", hologrammu izmantošana izpildītāju atdzīvināšanai ir bijusi, maigi izsakoties, apšaubāma."

Popzvaigznei šķiet, ja šādi tiktu atainota arī viņa, tas tikai apkaunotu viņas piemiņu un viss viņas smagais darbs būtu velts.

Tāpat zvaigznes skaidri zin, kam grib novēlēt visu sev piederošo. Lai izvairītos no tā, ka viss viņas īpašums tiktu sadalīts konfliktējošu ģimenes locekļu starpā, tad viņa savu mantojumu nolēmusi vienādi sadalīt starp saviem sešiem bērniem.

Kā arī, lai pateiktos par palīdzību savam ilggadējam menedžerim Gajam Ozārijam, kas bijis ar viņu kopā gan labos, gan sliktos brīžos, Madonna nolēmusi arī nelielu daļu mantojuma novēlēt viņam.

Kā vēstījām, tad popmūzikas zvaigzne Madonna, kura bija saslimusi ar nopietnu bakteriālu infekciju un pavadīja slimnīcā vairākas dienas, ir atgriezusies mājās un jūtas labāk, 29. jūlijā ziņu aģentūrai AFP apstiprināja informēts avots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas