Latvijas krievi pārdod īpašumus un emigrē uz Krieviju

tautaruna.lv 16.jūlijs 2023, 2:30
 
Ģirts Ozoliņš/f64
Lai cik nesaprotami tas sķistu iedzimtajam latvietim, taču gadījumi, ka Latvijā dzīvojošie krievi pārdod savus īpašumus un dodas dzīvot uz plašo Krieviju, nav nekāds retums.

Par šo tēmu "Twitter" kontā izteicies arī Ēriks Stendzenieks: "Vai vēl kādam ir paziņu paziņu paziņa, kura šeit pārdevusi māju par 100+K, lai emigrētu uz Pleskavu, jo tur, lūk, esot tā īstā zeme un īstais līderis un vispār viss? Ar lūgumu pa mazām daļām pārvest piķi, jo, redz, sankcijas un viss tāds. Šodien. Es nevaru... Viņi eksistē!"

Komentētāji stāsta sev zināmos notikumus: "Man radiniece pasista ar “russkiy mir”, iegādājās māju kaut kur Maskavas virzienā. Tagad nebrauc, baidās, ka vīru neiesauc čmobikos. Jā, tur gāze lētāka un viss notiekot. Tas nekas, ka pašiem krieviem 75% nav gāzes mājsaimniecībās ! Bet štrunts ar viņiem,lai peras. Pašiem auzas."

""Šoferu rinda" poliklīnikā. Runājās divi sirmi ruzke onkkas. Viss te slikti. Pat pienu un krējumu normālu nevar nopirkt. Vienīgais glābiņš, kaut kur rajončikā ir kiosks, kur dod baltkrievu krējumu. Īstā garša. Abi sapņaini nopūšas par laikiem, kad vēl bija erekcija. Priekškars."

"Vienu tādu stāstu dzirdēju. Precīzāk, par jaunu čali, kura vecāki sajuta, ka viss, pietiek ar Kariņa-Levita režīmu un parāva zēnu līdzi. Nez, tālāk nezinu, varbūt jau ierakumos sēž."

"Viss ir pareizi. Krieviem, kuri vēlas atpakaļ dzimtenē, ir jābrauc mājās. Pleskavā viņiem ir īstā vieta"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas