Neveiksmīga fotogrāfija vai NATO samita būtība; "Rietumu kungi dārgos uzvalkos draudzīgi tērzē, bet Zelenskis atstāts viens ar savām rūpēm"

tautaruna.lv 16.jūlijs 2023, 22:16
 
Lai arī NATO samits Viļņā noslēdzies, vietnē "Twitter" diskusijas par to vēl ir karstas. Viena no apspriestākajām tēmām ir Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.
Neveiksmīga fotogrāfija vai NATO samita būtība, kad Rietumu kungi dārgos uzvalkos draudzīgi tērzē, bet Zelenskis atstāts viens ar savām rūpēm par savas tautas ciešanām, jo palicis nesaprasts,

teikts "Twitterī", piesaistot sabiedrības uzmanību.

Komentāri par redzēto ir dažādi:

Gatis: "Drīzāk jau reakcija pēc tā, kad lielie puikas ir nopēruši par bezdarbību valsts sakārtošanā (korupcija un nodevība militārajās aprindās) un pateikuši, lai labāk vairs neizrunājas."

Ēriks: "Jebkurā ballītē var atrast momentu, kurā jubilārs vai galvenā persona izskatās līdzīgi."

Rūta: "Tas jau nu gan pārspīlēti. Tāds kadrs vienkārši. Gaida, kad viņa kundze pabeigs sarunu."

Madara: "Man šķiet absolūti nevainīga bilde - vīrs uzgaida un nejaucas pa vidu, kamēr sieva aprunājas ar savu paziņu, draudzeni. Vairāk cieņu raisoša, nevis jebkādu zemtekstu izsaucoša bilde."

Vilnis: "Tur visi bija apvainojušies, ka Zelenskis viņu rīcību nosauca par absurdu, un pašus par mīkstajiem. Taisnība jau viņam ir, bet vajadzēja to visu kaut kādā diplomātiskākā mērcē pasniegt. Ārlietu ministrija, vēstnieki, manuprāt, nav bijuši uzdevumu augstumos pirms samita."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas