Policija Rīgā saņem sievietes palīgā saucienu; kaimiņš uzvedas neadekvāti

tautaruna.lv 16.jūlijs 2023, 20:29
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Rīgas Pašvaldības policijas Latgales pārvaldes iecirknī likumsargi saņem kādas kundzes palīgā saucienu. Sieviete sūdzas par savu kaimiņu, kuram nevedas ar mierīgu un saticīgu dzīvi, vēsta "Degpunktā".
Kaimiņiene stāsta, ka vīrietis sit pa sienu, kas norobežo abu dzīvokļus, šķiet, ka sarunājas divās balsīs it kā pats uzbruktu un aizstāvētos, kliedz un draud.

Tad skrien cauri sienai bļauj un draud viņai. Viņai viņš traucē. Šādi kaimiņš rīkojas jau divus mēnešus - kopumā viņš šeit dzīvo četrus mēnešus.

Tā kā dzīvokļu sienas ir ļoti plānas, vīrieša sevišķi ekstravaganto uzvedību ir dzirdējuši arī citi kaimiņi. Pats kungs savu mitekli īrējot. Iedzīvotāji ir informējuši saimnieku, kurš situāciju ignorē. Un tieši tāpēc dauzoņa jūtoties varens un neaizskarams. Tā kā pats vīrietis durvis vaļā never, likumsargi kundzei dod padomu.

Policija iesaka vērsties iesniegumā pret dzīvokļa īpašnieku, ja policijai neizdosies noskaidrot paša trokšņotāja identititāti. Kaimiņiene stāsta, ka arī dzīvokļa īpašnieku iepriekš par notikušo informējusi. Ja vīrietis neadekvāti tiek sastapts kāpņutelpā, jāsauc policija.

Likumsargi pieņem lēmumu doties prom.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas