"Sāka tā raudāt, ka vairs neko pateikt nevarēja..."; sieviete pastāsta par kādu atgadinājumu pie bankomāta

tautaruna.lv 16.jūlijs 2023, 3:30
 
Pixabay
Zibens ātrumā populārs vietnē "Facebook" kļuvis Maritas ieraksts, kurā viņa atklāj nesen pieredzēto to kāda bankas automāta.
Apstājies un pajautā vai vajag palīdzību!!!! Pat ja liekas, ka tas skan muļķīgi!
Varbūt cilvēks jau 3 mēnešus nespēj izņem savu pensiju!
Jā… skan muļķīgi un līdz asarām sāpīgi!
Šodien Rīgas centrā pie bankomāta pirms manis kundze ļoti, ļoti zolīdā vecumā, zema, zema auguma… nespēja noņemt no bankomāta naudu, jo sava mazā auguma un vecuma dēļ (redze, sarukušas augums ) nevarēja ieraudzīt apakšējās ailītes ekrānā.. līdz ar ko naudu izņemt nevarēja. Kautrīgi nogāja malā, nokārtu galvu un palaida mani pa priekšu… lieki teikt, ka arī man, lai redzētu ekrāna saturu bija maksimāli jāpastiepjas uz kāju pirkstu galiem…
Uzsākot sarunu ar kundzi… noskaidroju, ka viņa ne tikai nemāk rīkoties ar bankomātu, bet arī neredz, kas tur rakstīts… un tā jau 3 mēnešus!!!
Neveiksmīgi mēģina noņemt naudu un iet uz mājām…. Domājot, ka bankomāts nestrādā… aiziet tālu nevar… nauda beigusies… kad paņēma rokās noņemto naudu, sāka tā raudāt, ka vispār vairs neko pateikt nevarēja….
Neaizmirstam, ka vecu cilvēku paradumi ir daudz savādāki par jaunu… un viņi neatceras, to, kà viņiem jārīkojas strauji attīstītajā tehniskajā pasaulē… pat, ja kāds parādījis…. viena… bez naudas… jau trīs mēnešus… un neviens nav piedāvājis kautrīgajai kundzei palīdzību. Saprotu, visi skrienam…. Bet, lūdzu, paliekam cilvēki… citiem mēs esam vajadzīg," aicina Marita.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas