Biļetes uz izrādi ar Holivudas aktiera piedalīšanos internetā tirgo ar milzu uzcenojumu

tautaruna.lv 20.janvāris 2022, 14:30
 
SCANPIX
Dailes teātri topošā izrāde "Kokvilnas lauku vientulībā", kurā spēlēs arī pasaulslavenais aktieris Džons Malkovičs, izraisījusi ažiotāžu. Biļetes tika izpirktas rekorlielā ātrumā. Tagad daļa no tām tiek pārdota internetā ar uzcenojumu.

Biļetes uz Dailes teātra izrādi palaimējās nopirkt tikai veiksmīgākajiem. Sākotnēji tika izziņots, ka biļetes tiks tirgotas aprīlī, bet tad tās pēkšņi parādījās pārdošanā jau 18. janvāra vakarā un, protams, rekordātrumā tika izpirktas.

"Noķēru biļetes uz Malkoviču Dailē. Burtiski bija sajūta, ka digitāli viens otram raujam biļetes no rokām laukā," raksta "Twitter" lietotāja. Daudziem gan nepaveicās, jo sākotnējā informācija liecināja, ka biļetes tiks tirgotas aprīlī.

Dailes teātris savukārt uzsver, ka Dailes teātra mājaslapā nevienu brīdi nav bijusi ziņa, ka biļetes sāks tirgot aprīlī. Šāds kļūdains paziņojums uz brīdi bija Biļešu Paradīzes lapā, kad tehnisku iemeslu dēļ tika pārtraukta biļešu iepriekšpārdošana.

Tie, kam izdevās nopirkt biļetes, apgalvo, ka otrajā piegājienā cenas bija krietni augstākas.

Biļetes tagad intrenetā tagad tiek tirgotas par 160 līdz 200 eiro gabalā.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Dailes teātrī top izrāde “Kokvilnas lauku vientulībā” ar Džona Malkoviča un Ingeborgas Dapkunaites piedalīšanos. Izrāde būs skatāma no 28. līdz 31. maijam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:59

Jaunākās diskusijas