Covid-19 vakcīnu pretinieks Korbins arestēts protesta akcijas laikā

tautaruna.lv 20.janvāris 2022, 19:30
 
Ekrānuzņēmums
Lielbritānijas zināmākais Covid-19 vakcīnu pretinieks Pīrss Korbins arestēts protesta akcijas laikā, ziņo dailymail.co.uk.
74 gadus vecais Pīrss Korbins, kurš tiek dēvēts par vienu no Lielbritānijas aktīvākajiem vakcinācijas pretiniekiem, trešdienas pēcpusdienā tika arestēts protesta akcijas laikā, kurā viņš un vēl astoņi cilveki centās panākt vakcinācijas klīnikas slēgšanu.

Apcietināšana notika pēc tam, kad policija saņēma ziņojumus, ka deviņu cilvēku grupa sākusi protestēt ārpus klīnikas. Korbina un viņa atbalstītāju sociālajos tīklos ievietotajos protesta materiālos redzams, kā policija mēģina viņus virzīt prom, brīdinot, ka viņi tiks arestēti, ja viņi paliks, tomēr protestanti prom nav devušies.

Kāds vakcinācijas pretinieks, kurš netika arestēts, paziņoja, ka slimnīca ir "slepkavību vieta" un Covid-19 vakcīnas ir "slepkavību ieroči". Video materiālos var redzēt, kā Korbins tiek izvests no slimnīcas rokudzelžos un ievietots policijas furgonā, pirms tiek nogādāts Volvortas policijas iecirknī, viņam izvirzīta apsūdzība, atbrīvots, lai 3. februārī, ierastos Vestminsteras miertiesā.

Toties iepriekšējos protestos Bekingemšīrā, tika nofilmēti demonstranti, kas Covid-19 testēšanas vietas darbiniekiem kliedz: "kauns par tevi". Daži turēja plakātus ar saukļiem, tostarp “Bailes ir kontroles valūta” un “Boriss meloja, cilvēki nomira”.

Kā liecina ieraksts Wikipedia, Pīrss Ričards Korbins (dzimis 1947. gada 10. martā) ir angļu sinoptiķis, uzņēmējs, vakcīnu pretinieks un sazvērestības teorētiķis. Dzimis Viltšīrā, Korbins uzauga Šropšīrā, kur apmeklēja Adamsa ģimnāziju. Viņam tika piešķirts pirmās klases bakalaura grāds fizikā Londonas Imperiālajā koledžā 1968. gadā un pēcdiploma maģistra grāds astrofizikā Karalienes Mērijas koledžā, Londonas Universitātē 1981. gadā.

Korbins bija leiboristu partijas biedrs un padomnieks Londonā. Viņš ir bijušā leiboristu partijas līdera Džeremija Korbina vecākais brālis. Pametis leiboristu partiju, jo iestājās pret Irākas karu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas