FOTO: Staķis saticis Malkoviču; cilvēkus tikmēr sadusmo attēlā redzamais

tautaruna.lv 20.janvāris 2022, 10:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Rīgas mērs Mārtiņš Staķis ticies ar pasaulslaveno aktieri Džonu Malkoviču un aktrisi Ingeborgu Dapkunaiti, liecina mēra publisktotais attēls mikroblogošanas vietnē Twitter.

"No rīta sarunas ar kolēģiem nemaināmi aizvirzījās līdz Džona Malkoviča filmu vērtēšanai. Ja tiešām jāizvēlas tikai viena, tad laikam dotu priekšroku “Dangerous Liaisons”. Un jūs? Bet galvenais: laipni lūgti Rīgā, Ingeborga Dapkūnaite un Džon Malkovič! Un bravo Dailes teātrim!" - pie attēla, kurā redzams kopā ar slavenajiem aktieriem, raksta M. Staķis.

Sociālo mediju lietotāji komentāros ne tikai uzskaitījuši savas iemīļotākās filmas ar Dž. Malkoviča piedalīšanos, bet vairāki iedzīvotāji pauduši dusmas, ka, spriežot pēc attēlā redzamā, tikšanās laikā nav ievērotas epidemioloģiskās drošības prasības.

"Maskas, 2 metri politiķiem nepastāv? Vai Rītiņš nav pietiekama mācība?" - pauž komentētājs.

"Tā jau ir, maskas un 2m attiecas tikai uz plebejiem. Liekulības tirgus," pauž lietotājs Oskars.

"2 metri, maska? Tāds liekulis," pauž Kristaps.

"Publiskā vietā būtu jābūt sejas maskās," pauž soctīklu lietotāja.

Jau vēstīts, ka Dailes teātrī top izrāde “Kokvilnas lauku vientulībā” ar Džonu Malkoviču un Ingeborgu Dapkunaiti. Mēģinājumi notiks divos posmos, pirmajam noslēdzoties 25. janvārī. Maija sākumā komanda atkal tiksies Rīgā, lai mēneša beigās piedzīvotu pirmizrādi. Pēc izrādēm Dailes teātrī komanda dosies pasaules turnejā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:48

Jaunākās diskusijas