Ludzā pastrādāta nežēlīga slepkavība

tautaruna.lv 30.janvāris, 13:15
 
F64
Piektdien Ludzā tika nogalināts 44 gadus vecs vīrietis. Nežēlīgo slepkavību paveica viņa kaimiņš, ar kuru jau iepriekš mājas iedzīvotājiem bija radušās nesaskaņas, vēsta "Degpunktā".

1. stāva iedzīvotājs ap pusdienas laiku izgāja kāpņu telpā Liepājas ielā un sāka darboties ap ēkas elektroierīcēm. 44 gadus vecais vīrietis bija atnesis soliņu uz kura pakāpties, lai aizsniegtos līdz spuldzītēm virs ieejas durvīm.

Izmantojot kaimiņa aizņemtību, uzbrucējs, noslēpis līdzi paņemto nazi, piezagās vīrietim no mugurpuses. Vairāki ēkas iedzīvotāji pamanīja uzbrukumu krietni par vēlu.

Sadurtā vīrieša sieva bija cauri durvju spraugai izbāzusi galvu, cenšoties saprast, kas tie par trokšņiem. Varmāka nekavējoties dūra viņai ar nazi, kur vien varēja aizsniegt. Pa to laiku, izskrējuši bija arī citi kaimiņi un dūrējs metās bēgt. Kamēr uzbrucējs ieslēdzās savā dzīvoklī, līdzcilvēki cīnījās par ievainoto kaimiņu dzīvību.

Arī otrs kaimiņš, kurš izsauca mediķu brigādi, bija pārliecināts, ka ievainotais vīrietis neizdzīvos. Ievainojumi bija pārāk smagi.

Operatīvo dienestu darbinieki pasludināja vīrieti par mirušu notikuma vietā. Ievainoto sievu mediķi aizveda uz slimnīcu. Policisti aizturēja varmāku viņa dzīvoklī un ievietoja izolatorā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:29

Jaunākās diskusijas