Traģisks negadījums uz sliedēm Līvānu novadā; iet bojā vīrietis

tautaruna.lv 23.janvāris, 13:15
 
Dmitrijs Suļžics /MN
Traģisks negadījums uz sliedēm svētdien, 21. janvārī, piedzīvots Līvānu novada Turku pagastā, ciemā Jaunā Muiža. Kaut pasažieru vilciena mašīnists pamanīja uz sliedēm cilvēku, tas nereaģēja uz brīdinošajiem skaņas signāliem un, par spīti pēkšņajai bremzēšanai, sadursme bija neizbēgama. Cilvēka dzīvība izdzisa, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Negadījumā Turku pagastā dzīvību zaudēja 68 gadus vecs vīrietis. Kādēļ cilvēks atradās uz sliedēm, pagaidām skaidrības nav. Visticamāk tas noskaidrosies likumsargu uzsāktajā izmeklēšanā. Pasažieru vilciena mašīnists, kurš devās maršrutā Rīga- Krāslava, jau sniedzis savu liecību par notikušo.

“Šī bija smaga avārija ar smagām sekām - bojāgājušās personas ķermeņa daļas tika atrastas vēl divu kilometru radiusā no sadursmes vietas.

Tas apgrūtināja darbu, un līdz ar to darbs notikuma vietā norisinājās ilgāku laiku, jo bija nepieciešama rūpīga notikuma vietas apskate un notikušā fiksācija. Kamēr notikuma vietā jau strādāja reaģējošie policisti, kuri veica sākotnējās izmeklēšanas darbības, tostarp aptaujāja mašīnistu, uz notikuma vietu devās arī eksperts," skaidroja Valsts policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:44

Jaunākās diskusijas