Rīdzinieki sašutuši un vīlušies par Rīgas namu pārvaldnieka rīcību

tautaruna.lv 23.janvāris, 7:00
 
Rūta Kalmuka/F64
Galvaspilsētas klusajā centrā esošajā daudzdzīvokļu namā dzīvo Darjas vecāki. Viņiem jau vairākas dienas nav iespējams pienācīgi apmeklēt labierīcības, jo tur vairs netiek nodrošināta ūdens padeve, vēsta "Bez Tabu".

Darja demonstrē kāpņutelpā esošo tualeti. Pie klozetpoda stāv spainis ar ūdeni. Sievietes vecāki spiesti spainī liet karsto ūdeni un ar to doties uz labierīcībām, citādāk nav iespējams aizskalot sastrādāto.

Ūdens padeve tualetē beigusies 6 dienas pirms “Bez Tabu” vizītes, pārējā nama daļā aukstais ūdens nav pieejams jau ceturto dienu. Ēku apsaimnieko Rīgas domes uzņēmums “Rīgas namu pārvaldnieks”, kas, kā stāsta iedzīvotāji, problēmu izliekas neredzam un par saviem klientiem nerūpējas.

"Mamma aizgāja uz “Rīgas namu pārvaldnieka” filiāli uzrakstīt iesniegumu par notiekošo. Vaicāja darbiniekiem, ko šādā gadījumā iesākt iedzīvotājiem? Nezinot ko ieteikt. Kāpēc visas šīs dienas mājas iedzīvotājiem netiek atvests dzeramais ūdens? Apsaimniekotāja atsūtītais santehniķis paskatījās pagrabā un pateica, ka neko iesākt nevarot, atliek tikai gaidīt," saka Darja.

Iedzīvotāji ir neizpratnē par šādu nolaidīgu apsaimniekotāja rīcību, kas pieprasa regulārus maksājumus, taču nesniedzot pietiekami labu pakalpojumu.

Strēlnieku ielas 15. nams pērn piedzīvojis renovāciju, projektu vadījuši “Rīgas namu pārvaldnieka” darbinieki, un, kā norāda iedzīvotāji, pagrabā uzstādītām ūdens caurulēm nav pietiekama siltumizolācija, tādēļ tās esot aizsalušas.

Tikai pēc TV iesaistīšanās “Rīgas namu pārvaldnieka” darbinieki beidzot rīkojušies un pēc vairāk nekā nedēļas gaidīšanas beidzot pilnībā atjaunota aukstā ūdens padeve - nama caurulēm uzlabota siltumizolācija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas