Viņš zaudēja daudz asiņu; aculiecinieki stāsta par smagu avāriju Rīgā

tautaruna.lv 13.janvāris, 16:30
 
Gints Ivuškāns/ F64
Kāds “Lexus” šoferis, šķērsojot šoseju, kas savieno Ulbroku ar Līčiem, iestūrēja grāvī. Sekas avārijai smagas, bet šoreiz, visticamāk, slidenie ceļi nebūs pie vainas, vēsta "Degpunktā".

Pie Dzidriņām uz šosejas P4 kāds “Lexus” apvidus automašīnas vadītājs, stūrējot savu spēkratu virzienā uz Rīgu, zaudēja kontroli pār vadību un iebrauca grāvī, kur priekšā bija lieli koki. Pret vienu no tiem “Lexus” atdūrās. Pēc trieciena priekšējie lukturi ielidoja dziļi mežā.

Garāmbraucēja, kas apstājās, lai palīdzētu cietušajam, skaidro avāriju: “Viss notika acu priekšā. Vadītājs no pretējās joslas izbrauca.”

“Viņš brauca no turienes, nesamazinot ātrumu, aizbrauca pāri pa pretējo joslu un kokā. Praktiski nebremzējot,” skaidro aculiecinieks Sergejs un, vaicāts, vai šoferis aizmiga vai slikti palika, noteica, “grūti pateikt. Viņam priekšā neviens nebremzēja, nekādu šķēršļu nebija.”

Cietušo šoferi, kurš bija zaudējis daudz asiņu, no mašīnas izvilka ugunsdzēsēji un nodeva mediķiem.

Autovadītājs varētu būt iemidzis, vai varbūt viņam kļuvis slikti, saka aculiecinieki, piebilstot, ka pie stūres sēdošajam neesot vairāk par 40 gadiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:40

Jaunākās diskusijas