Ārstu ārstēšanas ieteikums šokē pacientus

tautaruna.lv 13.janvāris, 12:30
 
pixabay.com
Kāds pilnībā paļaujas tikai un vienīgu uz tradicionālo medicīnu, citam tuvāki tautas dziedniecības rituāli. Sabiedrībā izveidojies viedoklis, ka ārsti, kas studējuši tradicionālo medicīnu, pilnībā noliedz tautas un austrumu tautu dziednīcību, tomēr tā tas nepavisam nav - "X" izvērstā diskusija liecina, ka netrūkst ārstu, kuri par gana labu zāli atzīst kāpostu lapu un dažu slimību ārstēšanai iesaka doties pie dziedniekiem.

Ieraksts "X": "Ģimenes ārstei pateicu, ka diezgan bieži ir panikas lēkmes un viņa tāda “mmm, gan jau mēness fāzes ne tādas”. Kā lūdzu?!"

Ieraksts kalpo kā katalizators pacientu pieredzes stāstiem: "Man ieteica celties un iet gulēt ar saules ritmiem un izlasīt indiešu gudrā grāmatu."

"Man pie viena zobārsta, kur rāva zobu, iedeva lapiņu ko drīkst un ko nedrīkst darīt, un viens no punktiem bija, ja pampums nenoiet tad jāpieliek kāposta lapa!"

"Man degunā bija kaut kāda nesaprotama tūska un daktere pilnā nopietnībā ieteica meklēt, kurš zina rozes vārdus. Neaizmirstam, ka esam Eiropas beidzamie pagāni! Netradicionālās metodes strādā! "Uz rītiem, uz vakariem...."(no Skroderdienām"

"Man reiz kardioloģe ieteica krāsot mandalas"

"Man vienreiz acu ārste ieteica dieviņu palūgt un tad būšot labi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas