Ekskluzīva iespēja ceļotājiem! Cena 120 tūkstoši ASV dolāru

tautaruna.lv 13.janvāris, 20:30
 
pixabay.com
Ceļojumju kompānija "Railbookers" ar septiņiem dažādiem ekskluzīviem Kanādas vilcieniem piedāvā 80 dienu ceļojumu apkārt pasaulei, kurā paredzēts viesoties 13 valstīs četros kontinentos, raksta CNN.

Ceļojumu kompānija "Railbookers" ir sastādījis ekskluzīvu jaunu maršrutu ar septiņiem pasaules ikoniskākajiem vilcieniem: Rocky Mountaineer Kanādā, The Belmond Royal Scotsman, Venice Simplon-Orient Express, Golden Eagle Donube Express visā Centrāleiropā, Maharajahs' Express. Indijā, Rovos Rail Dienvidāfrikā un Dienvidaustrumāzijas greznākais vilciens, nesen atjaunotais Eastern & Oriental Express.

"Pieprasījums pēc luksusa dzelzceļa ceļojumiem turpina pieaugt, un, reaģējot uz to, mēs esam izveidojuši izcilu ceļojumu maršrutu," paziņojumā, kas tika izplatīts plašsaziņas līdzekļiem sacīja Frenks Marini, "Railbookers" izpilddirektors un prezidents. "Tā kā mēs esam novērojuši tendenci apvienot maršrutus, iekļaujot vairākus luksusa vilcienus, mēs esam izstrādājuši šo maršrutu kopā ar mazākiem, pielāgojamiem maršrutiem, kuros ir iekļauti šie ikoniskie vilcieni."

Tūristiem, kas veiks visu 80 dienu ceļojumu, brauciens maksās sākot no 119 599 USD vienai personai. Vilciens dosies ceļā 28. augustā no Vankūveras, turpinot ceļu caur vairāk nekā 20 pilsētām Eiropā, Indijā, Dienvidāfrikā un Malaizijā līdz sasniegs galamērķi Singapūrā. Viesnīcas, bagāžas pārvešana, lidojumi, lielākā daļa ēdināšanu un tūres ārpus vilciena tiek nodrošināti ar ceļojumu speciālistiem, ļaujot jums atpūsties un izbaudīt vienreizēju ceļojumu apkārt pasaulei.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas