Nazis, asaru gāze; Purvciemā zaglis uzbrūk policistiem

tautaruna.lv 21.oktobris 2023, 21:15
 
Aivars Ķesteris/F64
Neatkarīgi no tā, ka kāds kungs jau vairākas reizes ticis sodīts par zādzībām, kuras izdarītas, iekļūstot telpās, viņš nolēma nepadodies un par jauno mērķi izvēlējās kādu namu Ieriķu ielā. Par laimi, arī šoreiz vīrietim neizdevās veikt noziegumu, jo kāds acīgs mājas iedzīvotājs viņu tomēr pamanīja un izsauca likumsargus, vēsta "Degpunktā".
Kāds kungs Purvciemā nolēma mazliet piepelnīties. Diemžēl šī ideja pārvērta viņu par garnadzi. Vīrietis uzkāpa uz deviņstāvu mājas jumta un nolēma nozagt kabeļus.

Vadi, ko vīrietis centās nozagt ir komunikācijas kabeļi, kas paredzēti tādām lietām kā internetam un televīzijai mājoklī. Tādēļ, brīdī, kad garnadzis cerēja gūt peļņu, vairumā no dzīvokļiem radās problēmas ar internetu.

Tāpēc uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas likumsargi.

“Uzkāpjot uz ēkas jumta, policisti konstatēja, ka ir bojāta komunikācijas kabeļu līnija un turpat netālu pamanīja tumšā lietusmētelī tērpušos vīrieti. Ieraugot policistus, vīrietis sāka bēgt un ieskrēja nama devītā stāva priekštelpā, nepakļāvās policijas darbinieku likumīgajām prasībām un centās iedurt policistam ar līdzi paņemto nazi,” norāda Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova.

Likumsargi vīrieti savaldīja, izmantojot asaru gāzi. Šobrīd kabeļu zaglim piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Likumā paredzētais sods par šādu nodarījumu ir brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas