Piepildījies vēl viens Vangas pareģojums

tautaruna.lv 21.oktobris 2023, 4:00
 
pexels.com
Bulgāru gaišreģe Vanga mūžībā devās 1996. gadā, bet joprojām arvien piepildās viņas pirms daudziem gadiem izteiktās prognozes, vēsta "Daily Star".

Reiz Vanga pareģoja, ka pasaulē atkal izcelsies "lielais musulmaņu karš". Sestdien, 7. oktobrī, saasinājās konflikts Izraēlas un Palestīnas starpā, kad palestīniešu islāmistu grupējuma "Hamas" kaujinieki veica negaidītu uzbrukumu no Gazas joslas.

Izraēla 7. oktobrī paziņoja, ka, reaģējot uz negaidīto uzbrukumu, tiek izsludināta "gatavība karam". Tādējādi arvien vairāk apstiprinās Vangas izteiktās prognozes, ka pasaulē izcelsies karš musulmaņu starpā.

Viņa paredzēja, ka šis karš turpināsies līdz 2043. gadam, kad tiks izveidots musulmaņu kalifāts.

Lai gan kopš 2007. gada konflikts starp Izraēlu un "Hamas" kaujiniekiem nav pierimis, daudzi uzkata, ka tieši pagājušās nedēļas notikumu attīstību pareģojusi slavenā gaišreģe.

Kopš gaišreģes došanās mūžībā, daudzi uzskata, ka piepildījies neviens vien viņas pareģojums. Tiek minēts, ka viņa pareģoja globālo sasilšanu, 2004. gada Indijas okeāna zemestrīci un tam sekojoši cunami. Tāpat pastāv uzskats, ka viņa paredzēja 2001. gada 11. septembra uzbrukumu ASV. "Šausmas, šausmas! Amerikāņu brāļi kritīs pēc tērauda putnu uzbrukuma," šādi reiz bijuši pareģes vārdi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas