Rīga tiek nodēvēta par savdabīgāko pilsētu Austrumeiropā; kāpēc?

tautaruna.lv 21.oktobris 2023, 21:30
 
f64.lv, Oksana Džadana
Lielbritānijas medijs nodēvējis Rīgu par Austrumeiropas savdabīgāko pilsētu. Kāpēc? Jo izrādās, ka pie mums atpūsties var pavisam lēti, vēsta "The Sun".

Kā min medijs, tad Rīga ir vieta, kurp doties ikvienam ceļotājam, kura budžets ir ierobežots.

Balstoties uz tūrisma nozares apkopoto informāciju, medijs vēsta, ka divu dienu atpūta Rīgā izmaksā tikai līdz 100 britu mārciņām (115,60 eiro).

Kā izrādās, tad šajā cenā ir iekļauts viss, sākot no lidojuma (no Lielbritānijas uz Latviju) biļetēm un divām naktīm četrzvaigžņu viesnīcā, kurā ir iekļauti ēdieni un dzērieni.

Kā vēsta medijs, tad lidmašīnas biļetes uz Rīgu un divas naktis kādā Pārdaugavas četrzvaigžņu viesnīcā var var iegādāties pat par 69 britu mārciņām (77,99 eiro). Tāpat medijs izceļ, ka Rīgā ir ne tikai daudz un dažādu izklaides iespēju, bet tās arī nav dārgas. Kā piemērs minēts, ka pusdienas un alu šeit var nopirkt par mazāk nekā 10,40 britu mārciņām (12,02 eiro). Tāpat mūsu sabiedriskais transports neesot dārgs. Tādējādi divas dienas Rīgā ceļotājiem no Lielbritānijas var izmaksāt mazāk nekā 100 britu mārciņas.

"European Best Destinations" Rīgu nosaukusi par "autentiskāko" vietu Eiropā, norādot, ka pilsētā ir vislabākās Ziemassvētku gaismas, tādējādi aicinot Rīgu apmeklēt nesezonas laikā jeb ziemā. "Rīgas īpašā atmosfēra un noskaņa ir unikāla un neatkārtojama. Nav labāks laiks, kad apmeklēt šo pilsētu kā ziema."

Organizācija tūristus aicina apmeklēt Centrāltirgu, Vecrīgu, Rīgas Domu, Brīvības pieminekli, Stūra māju.

"Pilsēta, kas piepildīta ar skaistu arhitektūru un vēsturisku pievilcību," tā Latvijas galvaspilsētu raksturo organizācija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas