Atklāj ko negaidītu par traģisko avāriju Rīgā, kurā gāja bojā bērns

tautaruna.lv 15.februāris 2022, 13:09
 
Vladislavs Proškins/F64
Janvārī raidījums “Degpunktā” vēstīja par avāriju Rīgā, Andreja Saharova ielā. Dzērājšoferis bez tiesībām uztriecās trim gājējām, tostarp astoņus gadus vecai meitenītei, kura pēc negadījuma nomira.
Likumsargi veikuši izmeklēšanu, un noskaidrojies, ka līdz šim aizdomās turētais “Mercedes” šoferis pie stūres tomēr neatradās.

Negadījums notika uz regulējamas gājēju pārejas, kur vēl ilgstoši pēc traģēdijas cilvēki nolika sveces, mīkstās rotaļlietas un ziedus. Meitenītes dzīvību mediķiem glābt vairs neizdevās. Smagas un vidēji smagas traumas guvusi arī bērna mamma un vecmāmiņa. Šoferis, kas ģimeni notrieca, no negadījuma vietas aizbrauca, bet pēcāk likumsargi viņu atrada un aizturēja.

Policijas darbinieki informējuši, ka personas, kas uztriekusies cilvēkiem, tomēr ir cita - kāds 33 gadus vecs vīrietis. “Komplekts”, sēžoties pie stūres, bijis tāds pats - alkohola reibums un vadītāja apliecības neesamība. Cik liels reibums vadītājam bijis, pagaidām netiek izpausts. Pret šo personu piemērots drošības līdzeklis apcietinājums, jo likumsargiem radušās aizdomas, ka viņš varētu mēģināt izvairīties no izmeklēšanas darbībām.

Sākotnēji aizturētajai personai kriminālprocess izbeigts, savukārt pret apcietināto personu uzsāktais kriminālprocess 11. februārī nodots prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai. Vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par citiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas