Cipule par Rītiņu: Neatstāj doma, ka arī viņš iegulst Covid-19 statistikā

tautaruna.lv 15.februāris 2022, 11:30
 
Rūta Kalmuka/F64
Pēc slavenā pavāra Mārtiņa Rītiņa nāves Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule sociālajos medijos dalījusies ar pavāram veltītiem ierakstiem.

L. Cipule dalījusies atmiņās un veltījusi sirsnīgus vārdus mūžībā aizgājušajam pavāram.

"Tas nenovēršamais, tas atnāk. Tie 18 secīgi pasniegtie ēdieni, ko reiz baudīju kā brīnišķīgu piedzīvojumu, kur galvenais aktieris - šefpavārs, ir neaizmirstams dzīves notikums un galvenā atmiņa par fantastisku cilvēku! Viņam bija dzirksts! Tik reti sastopama mūsu laikos," ierakstā pauž L. Cipule.

Vēlāk L. Cipule ierakstā dalījusies arī ar aicinājumu cilvēkiem.

"Skatoties uz šo attēlu, kurā fantastisks cilvēks nes zaudējuma sajūtas tik daudziem, neatstāj doma par to, ka arī viņš, tāpat kā daudzi, iegulst C19 statistikā, kas kļuvusi par rutīnu. Mums būtu jāspēj būt smalkjūtīgākiem pret to,kas notiek. Visos niekos un sīkumos, un cilvēcībā," raksta L. Cipule.

Jau vēstīts, ka 11. februārī pulksten 9.15 mūžībā devies pavārs Mārtiņš Rītiņš, informēja restorāna "Vincents" īpašnieki.

Mārtiņš Rītiņš jau ilgāku laiku atradās slimnīcā, kur ārstējās no Covid-19. Zināms, ka pašsajūta Rītiņam pēkšņi pasliktinājusies jau Ziemassvētkos un viņš nonāca slimnīcā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas