Kurzemē notikusi smaga avārija; sekas traģiskas

tautaruna.lv 7.janvāris 2022, 15:30
 
Aivars Ķesteris/F64
Ceturtdienas rītā traģisks negadījums noticis uz autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus, pie Lutriņiem. Tur plkst. 9.00 no rīta uz ceļa frontāli saskrējās smagais spēkrats un vieglais automobilis. Bojā gājusi vieglās automašīnas vadītāja, bet ”fūres” stūrētājs nonāca slimnīcā, vēstīja "Degpunktā".

Vieglās automašīnas marku, neieskatoties dokumentos, ir grūti noteikt - tieši tik smagas sekas bija sadursmei Kurzemē uz šosejas Saldus-Kuldīga.

Spriežot pēc bojājumiem, kravas auto ”Scania” un vieglā automašīna ”Toyota” šajā relatīvi taisnajā ceļa posmā saskrējušies frontāli. Lai no sadragātās “Toyota” atbrīvotu vadītāju, glābēji talkā ņēma hidrauliskos instrumentus. Lai arī tika darīts viss iespējamais, lai pēc iespējas īsākā laikā izvilktu dzelžos iesprostoto sievieti, jau pēc viņas atbrīvošanas līdzās strādājošie mediķi cietušajai palīdzēt vairs nevarēja.

Neatkarīgi no tā, ka trieciens bija pamatīgs un ”Scania” vilcējs faktiski sagriezts otrādi, zināms, ka cietušais tālbraucējs spēja adekvāti komunicēt ar mediķiem, gūtās traumas nav vērtējamas kā smagas. Kādi ir patiesie avārijas cēloņi - skaidros likumsargi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas