Aktieris Nikolass Keidžs atklāj ko apkaunojošu

tautaruna.lv 7.janvāris 2022, 19:12
 
AP/Scanpix/Leta
Amerikāņu aktieris Nikolass Keidžs atzinies, ka lūdzis savam tēvocim, režisoram Frānsisam Kopolam lomu filmā "Krusttēvs III", raksta "The Mirror".

57 gadus vecais aktieris sarunā ar kolēģiem medijā "The Hollywood Reporter" uz jautājumu par lomu, kuru vēlējies, bet nav ieguvis, atzinies, ka tas ir "apkaunojoši", bet viņš centies pierunāt savu tēvoci, lai atvēl viņam lomu slavenajā filmā.

N. Keidžs esot vēlējies spēlēt Vinsentu Karleoni, kuru rezultātā filmā spēlē aktieris Endijs Garsija.

Reiz N. Keidžs bija viens no pelnošākajiem Holivudas aktieriem, taču notriecis savu 150 miljonu dolāru lielo bagātību, iegādājoties salas, mašīnas un eksotiskus dzīvniekus, tāpēc izputējis.

N. Keidžs ir no amerikāņu kino aprindās ievērojamās Kopolu dzimtas, tēvocis ir režisors Frānsiss Fords Kopola (attiecīgi māsīca — režisore Sofija Kopola), tomēr viņš nomainīja uzvārdu, lai aktiera karjeru veidotu pats, nevis tēvoča slavas ietekmē

Aktieris filmējies vairāk nekā 60 filmās, tai skaitā "Audzinot Arizonu", "Klints" , "Ar ienaidnieka seju", "Nozust 60 sekundēs" , "Nacionālie dārgumi" , "Rēgu bruņinieks", "Sliktais leitnants: Izsaukums Ņūorleānā", "Jaunie Supervaroņi", "Rēgu Bruņinieks: Atriebes Gars".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas