Lauris Reiniks pārsteidz ar savu "jaunā gada apņemšanos"

tautaruna.lv 7.janvāris 2022, 16:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Sākoties jaunajam gadam, cilvēki kā no pārpilnības raga stāsta par to, ko apņēmušies darīt jaunajā gadā. Mūziķis Lauris Reiniks mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar neordināru ierakstu par savu jaunā gada apņemšanos.

Starp sociālajos tīklos atrodmajiem tekstiem par apņemšanos vairāk sportot, nelietot alkoholu vai nedzert kafiju, vairāk laika veltīt miegam, ģimenei, dziedātājs Lauris Reiniks paziņojis, ka nav apņēmies neko.

"Es, protams, atvainojos, bet visas apņemšanās uz jauno gadu ir tikpat vērtīgas kā "nekad vairs nedzeršu" no rīta pēc sulīgām svinībām. Tāpēc es neko neapņemos, paldies...Kā būs, tā arī dzīvosim," raksta Reiniks.

Tikmēr kāds komentētājs Laurim piebilst: "Apņemties taču ir atļauts arī citās gada dienās! Mērķi ir laba lieta - daudziem cilvēkiem klātos krietni labāk, ja viņi apzinātos to, ko vēlas!"

Iepriekš vēstījām, ka Reiniks nolēmis dalīties ar viedu dzīves atziņu.

"Dari un mācies visu, kas tev interesē! Visu! Tu nekad nezini, kad tev viena vai otra lieta noderēs. Var iet un koncentrēties uz vienu ceļu, bet atceries, ka ceļi mēdz būt ar daudzām joslām. Un tās visas ved UZ PRIEKŠU," rakstīja Reiniks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:02

Jaunākās diskusijas