VIDEO: Nezināms vīrietis cenšas ielauzties Gobzema mājās

tautaruna.lv 7.janvāris 2022, 14:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Politiķis Aldis Gobzems sociālajos tīklos dalījies ar video, kurā redzams, ka kāds nezināms vīrietis vairākas reizes aplūko viņa mājas pagalmu. Gobzems aicina atsaukties šo cilvēku.
Politiķis raksta, ka vīrietis atgriezies vairākkārt, turklāt aplūkoja mājas pagalmu ar bateriju pat četros un piecos no rīta.

"Es aicinu atsaukties šo jauko cilvēku, kurš 1.janvāra vakarā sadomāja pastaigāt pa mežu un vairākkārt atgriezties palūrēt manas mājas pagalmā. Īpaši tamdēļ, ka gribas zināt, kas cilvēku mudina iet cauri mežam kājelēm, lai aukstumā, pa slidenu, netīrītu, slapju ceļu neaicināts, iespējams uz pohām, jo 1.janvāris taču, bet mērķtiecīgi grib nokļūt pie manis, kaut gan es neesmu mājās un nevienu 1.janvārī negaidu.

Varbūt bija uztraukums, ka esmu pazudis no redzesloka, nav iespējams man izbraukāt līdzi un bija jānāk uz vakti? Vai arī noteikti fans. Simts punkti. Nāca pēc autogrāfa. 1.janvārī īstais laiks to darīt. Atnākt, palūrēt, tad aiziet, tad atkal atgriezties. Un tad vēl četros un piecos no rīta ar bateriju. Bet kad iet pretī, tad jābēg. Gluži kā tie menti no drošībniekiem bēga un slapstījās Rododendra laikā," viņš raksta.

Tāpat Gobzems raksta, ka ne tikai 1.janvārī viņa mājas tuvumā bija nezināms vīrietis, bet arī 4.janvārī, pēc politiķa paustā, pie viņa mājas sešos no rīta bija policijas auto.

"Man ir vēl daži jautājumi. Piemēram, Jūs tur visas naktis ar to bateriju pa to stigu, bet tad 4.janvārī sešos no rīta ar mentu golfu sesto zilo. Sešos no rīta kas tieši bija par svarīgām darīšanām pie manas mājas? Īpaši, ja es nebiju mājās? Pārbaudījāt, vai ir dzīvā apsardze? Paskaidrojiet to domu - gribējās kalendāru Gobzems katram un katrai, arī mentu golfā, zilā, vai demogrāfiju veicinošo aromātisko sveci ar Alda Gobzema dziesmu izlasi katram un katrai, noskaņai golfā, zilā, sešos no rīta. Kur ir tā doma? Jūs nesaprotat, ka es nebaidos, jo manis pietiks katram un katrai. Arī katram mentam un katrai mentenei. Un, Ruka kungs, nākamnedēļ ieplānojiet atnākt uz Saeimu. Kopā ar Mežvietu. Parunāsim zem ieslēgtām kamerām. Jums tak patīk, varat arī savu sony ar visu inventarizācijas numuru paķert līdzi. Palīdzēšu izdomāt tekstus Jūsu fake tviterprofiliem, lai nav tik uzskatāmi mazintelektuāli šauri un viegli atkožami."

Iepriekš vēstījām, Gobzems sociālajā vietnē Instagram izteicies par runām, kas saistītas ar narkotiku lietošanu.

"Mani nelabvēļi man cenšas piedēvēt narkotiku lietošanu un ko tik vēl nē, jo kompromatu par mani nav. Lielākais kompromats ir, ka vīrietis 43 gados var atļauties Armani cepuri," pauž politiķis. " Es nelietoju ķīmisku farmāciju, jo man nevajag. Es jūtos vesels un esmu vesels. Es nelietoju alkoholu, saldinātus dzērienus un man nekad vairāk nav paģiru."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas