VIDEO: Pārdaugavā piedzēries vīrietis iznīcina savu auto

tautaruna.lv 31.augusts 2021, 18:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Dienas pirmajā pusē, vienā no ielām Pārdaugavā, kāds “Audi” vadītājs netika galā ar spēkrata vadību un savu mašīnu iznīcināja, iebraucot stāvošā kravas auto, vēsta “Degpunktā”.

Pleskodālē, Krūzes ielā, netālu no krustojuma ar Mazo Nometņu ielu, ceļu policistiem izdevās aizturēt kādu pamatīgi iereibušu autovadītāju, kas izraisījis nopietnu avāriju un faktiski iznīcinājis savu “Audi”, ietriecoties stāvošā kravas spēkratā.

Vizuāli vērtējot mašīnas bojājumus, grūti iedomāties, ka ar to vēl fiziski var kaut kur tālu aizbraukt, bet, kā stāsta apkārtējie, vīrietis tomēr mēģinājis “Audi” iedarbināt un, iespējams, aizlaisties.

Šis ceļa posms ir blīvi apbūvēts ar privātmājām, ir arī daudzstāvu ēkas un cilvēku rosība uz ietvēm ir pietiekami intensīva teju visu dienu. Izbrauciens “Audi” vadītājam varēja beigties patiešām bēdīgi, proti, ar kādu notriektu kājāmgājēju. Aizturot vīrieti un pārbaudot viņa datus, turklāt veicot alkoholu pārbaudi, sākotnējais rezultāts uzrādīja 2,99 promiles, bet atkārtota pārbaude beidzās ar 3,09 promilēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas