Harijs un Megana lepojas, ka pametuši karaļnamu

tautaruna.lv 31.augusts 2021, 16:14
 
AFP/Scanpix/Leta
Tiek ziņots, ka kopš kopš britu karaļnama pamešanas, lai uzsāktu jaunu dzīvi Kalifornijā, ASV, princis Harijs un Megana Mārkla nenožēlojot un esot lepni savu lēmumu, raksta "Mirror".

Jaunā epilogā biogrāfijai par Harija un Meganas atteikšanos no karalisko pienākumu pildīšanas "Atrodot brīvību" (Finding Freedom), kuras autori ir karaļnama apskatnieki Omids Skobijs un Karolīna Duranda, teikts, ka pāris atradis savu ceļu uz neatkarību un lepojas par līdz šim padarīto.

Kopš atteikšanās no karalisko pienākumu pildīšanas, Harijs un Megana ir izveidojuši labdarības fondu "Achewell" un parakstījuši līgumus par iespaidīgām summām ar "Spotify" un "Netflix".

Megana šogad ir izdevusi arī savu pirmo bērnu grāmatu "Soliņš" (The Bench), kas saņēmusi diezgan pretrunīgas atsauksmes. Nākamgad savu autobiogrāfiju grasās publicēt princis Harijs.

Grāmatā norādīts, ka, lai gan pēdējie gadi pārim bijuši grūti, Saseksas hercogiem tuvu stāvoši avoti autoriem atklājuši, ka ne Harijs, ne Megana nenožēlo savu lēmumu.

Meganas draudzene esot apgalvojusi, ka hercogiene ir lepna par to, ko kopā ar Hariju ir spējusi šī gada laikā paveikt no karaļnama finansiāli neatkarīgajā dzīvē.

Skobijs norādījis, ka Harijs un Megana ir pāris, kas labi komunicē ar sabiedrību, tāpēc viņiem jābūt ar "abām kājām uz zemes".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:14

Jaunākās diskusijas