Uz Jelgavas šosejas iet bojā vīrietis; meklē notikušā aculieciniekus

tautaruna.lv 31.augusts 2021, 13:09
 
Aivars Ķesteris/F64
Pierīgas likumsargi meklē aculieciniekus negadījumam uz Jelgavas šosejas Pārolaines apkaimē, kur kāds “Toyota” vadītājs notrieca brauktuvi šķērsojošu gājēju, kam trieciens izrādījās nāvējošs, vēsta “Degpunktā”.

Pārolainē uz šosejas pagājušajā naktī pulcējās vairākas operatīvo dienestu brigādes. Autoceļa Rīga- Jelgava-Lietuvas robeža divdesmit ceturtajā kilometrā, virzienā uz Jelgavu, bija notriekts vīrietis, kas guva nāvējošas traumas. Vietējie redzēja mirgojošās bākugunis.

Apkaimes iedzīvotāji nosprieda, ka gājējs, visticamāk, pārvietojies bez atstarotājiem un divdesmit gadus vecais “Toyota” automašīnas vadītājs cilvēku vienkārši neredzēja.

Policija pagaidām šādu informāciju neapstiprina, bet vietējie saka, ka avārijā bija iesaistīti vairāki transportlīdzekļi. Viena no mašīnām it kā esot ieskrējusi barjerā.

Likumsargi tagad cenšas noskaidrot aptuveni četrdesmit gadus vecā gājēja nāves apstākļus. Zināms, ka vīrietis pāri brauktuvei stūma savu velosipēdu, bet trūkst informācijas par mirušā personas datiem.

“Policija aicina atsaukties aculieciniekus, kuri tobrīd ir braukuši garām un redzējuši negadījuma brīdi, un var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuru 110.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas