Divu bērnu māte melo par smagu slimību naudas dēļ

tautaruna.lv 29.maijs 2021, 16:44
 
Police Department
Kāda amerikāniete meloja, ka viņai ir vēzis. Tādā veidā viņa no draugiem un kaimiņiem izvilināja gandrīz 15 tūkstošus dolāru, lai iegādātos alkoholu un narkotikas, ziņo Daily Mail.

22 gadus vecā Keitija Šellhorsa ģimenei par savu nāvējošo slimību pirmo reizi sameloja 2020. gada jūlijā. Viņi bija šokēti un nevarēja iedomāties, kāds trieciens šī ziņa bija viņas vīram un diviem bērniem.

Tomēr pēc dažiem mēnešiem radiniekiem sāka rasties aizdomas, ka kaut kas nav kārtībā, jo amerikāniete aizliedza ģimenes locekļiem doties ar viņu pie ārsta un neizskatījās pēc vēža slimnieka.

Pagājušā gada decembrī Šelhorsa sociālajos tīklos paziņoja, ka viņas vēzis ir sasniedzis pēdējo stadiju. Meitenes dzimtās pilsētas iedzīvotāji nekavējoties sāka vākt naudu viņai un viņas bērniem. Tad krāpniece noskuva galvu, lai vairāk līdzinātos ar vēzi slimam cilvēkam.

Taču radinieki šaubās par viņas diagnozi vērsās policijā.

Izmeklēšanā, kas sākās 2021. gada aprīlī, tika atklāts, ka Šelhorsa ir vesela, un stāsts par vēzi, iespējams, bija daļa no plāna, kura rezultātā būtu notikusi viņas pašnāvība. Tajā pašā laikā viņa iztērēja saņemto naudu alkoholam un marihuānai.

Šelhora tika arestēta, bet tagad atbrīvota pret drošības naudu. Policijai ir aizdomas, ka viņi sociālajos tīklos ir apkrāpusi vismaz 50 cilvēkus un meklē citus upurus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:12

Jaunākās diskusijas