Māra Upmane-Holšteine atklāj iemeslus, "kāpēc trešais bērns ir forši"

tautaruna.lv 29.maijs 2021, 18:13
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
Trīs bērnu mamma, grupas "Astro'n'out" soliste Māra Upmane-Holšteine atklājusi kādu prieku un pārdomas par savu saimi viņai nesis trešais bērniņš.

"Pirmo reizi turot bēbīti rokās, galvā vairs neskan šokēts: “Kas tu tāds?!”(skatoties kā uz citplanētieti). Tu esi trausla, bet es jau zinu, ka tomēr neesi no cukura. Zinu, ka netīrs ir vienkārši netīrs un to varēs nomazgāt arī pēc stundas, ļauju sev padzert kafiju SILTU.

Ar trešo bērnu zinu vairs neizlikties priekš citiem, ka naktīs lieku bēbīti atsevišķā gultā un ietaupām vietu uz lieku mēbeli.

Spēju arī nesākt simto reizi šaubīties vai tas ir pareizi. Bērna vadītai ēšanai man vairs nevajag grāmatu. Bērnu vadītā ēšana paņemot no māsas vai brāļa šķīvja arī strādā lieliski. Trešais bērns uz bēbīšu mantām vairs neuzķeras. Varētu ietaupīt, ja tas būtu zināms laicīgāk.

Trešais bērns līdzsvaro enerģiju ģimenē, bet reizē arī zina, protams, iesaistīties visos kautiņos.

Ātri iemācās, ka visu kaut ko var dabūt, profesionāli uzmetot lūpu, bet arī no sirds raud, kad māsai vai brālim jāraud. Trešais bērns ir empātijas piemērs, izņemot, ja paša ieguvums uz spēles (lasi - jā, atņems visiem mantas!). Māk pārliecinoši pieprasīt saldējumu, pirms vēl māk vārdu saldējums. Lielā māsa to arī iedos! Hanna! Es zinu, ka tu dzīvē atradīsi “visus savus saldējumus”! Mīlestības kamoliņš ar žuļika smaidu. Pienenīte rūpju dārzā. Konču saldās bučas," mīļi raksta Māra.

Māra Upmane-Holšteine un dziedātājs Jānis Holšteins-Upmanis jeb Goran Gora ir laimīgi precējušies vairāk nekā desmit gadu un audzina trīs bērnus.

Nesen ģimene atklāja, ka dēlam Ezram Klāvam pirms kāda laika atklāta leikēmija. "Ezra ir pats stiprākais un drosmīgākais puisītis pasaulē. Es ar viņu lepojos bezgalīgi. Tāpat kā lepojos ar visu mūsu ģimeni. Leikēmijas diagnoze vēl saglabājas, vēl pusotru gadu uzturošais kurss ar zālēm mājās. Bet mēs svinam šo dienu, jo esam pārliecināti, ka trakākais aiz muguras. Mājās uz sienas uzraksts - Ezra vesels! Mēs šo gribam iekodēt sev cieši apziņā. Un Ezra ļāva visiem to pastāstīt!" rakstīja Māra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas