Samanta Tīna Eirovīzijas dēļ atteikusies pat no attiecībām

tautaruna.lv 29.maijs 2021, 13:44
 
EPA/Scanpix/Leta
Kanāla STV pirmā! šovā "Slavenības. Bez filtra" Samanta atklāj, no kā atteikusies, lai piepildītu savu sapni par uzstāšanos Eirovīzijā.

Samanta norāda, ka visu šo laiku ir aktīvi strādājusi un visas pūles veltījusi, lai realizētu savu sapni par uzstāšanos uz Eirovīzijas skatuves.

Viņa norāda, ka, neskatoties ne uz ko, strādājusi, kā tāda "šujmašīna".

"Es esmu no ļoti daudz kā atteikusies šajā laikā arī. Sākot arī no pagājušā gada, visi skatītāji jau zina, arī no attiecībām, kas man traucēja tajā brīdī emocionāli," atklāta ir Samanta.

Jau vēstīts, ka pēc konkursa, kurā Latvija kopvērtējumā ierindojās pēdējā vietā, Samanta ierakstā Facebook pauda: "Jā- esmu pēdējā vietā! Un ziniet, par to nekaunos, jo nav par ko! Kādam šie cipari cīņas tabulā ir ļoti svarīgi! Es šeit nebraucu cīkstēties! Man nav ar kādu jācīnas vai kādam, kas jāpierāda! Tāpēc es godprātīgi ar cieņu varu nostāties beigās ar augsti paceltu galvu! Lai tiek! Paldies visiem atbalstītājiem! Mīlu Jūs! Šis Eirovīzijas sapnis ir piepildīts un realizēts! Un es sev varu lepni teikt, ka izdarīju visu un vēl vairāk, lai godam šo skatuvi pieredzētu!"

Nākamgad Eirovīzija notiks Itālijā. Par šo iespēju valstij jāpateicas grupai “Måneskin”, kas skatītājus iekaroja ar dziesmu “Zitti E Buoni”. Žūrijas vērtējumā dziesma “Zitti E Buoni” un tās izpildījums gan nebija vislabākais.

Vairāk par šā gada Eirovīzijas rezultātiem var izlasīt šeit: Eirovīzijā šogad uzvar roks un pirotehnika: uzvaras laurus plūc Itālija

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:34

Jaunākās diskusijas