"Es piedzimu nepareizajā ķermenī"; "Eirovīzijas" vadītājas patiesā dzīve

tautaruna.lv 29.maijs 2021, 16:30
 
EPA/Scanpix/Leta
Aizvadītajā nedēļā visa Eiropa sekoja līdzi lielākajam mūzikas konkursam "Eirovīzija". Šogad "Eirovīzija" norisinājās Nīderlandē, Roterdamā. Grandiozo konkursu vadīja četri Nīderlandes vieni no populārākajiem cilvēkiem. Viena no tām bija spilgtā "YouTube" zvaigne Nikija de Jāgere.

Viņa plašāk ir zināma, kā veiksmīga "youtubere", kura savā sociālo mediju kontā dalās ar dažādiem skaistumkopšanas padomiem.

Pērn Nikija de Jāgere nāca klajā ar paziņojumu, kas neatsāja vienaldzīgos visapkārt pasaulē.

2020. gada februāri Nikija paziņoja, ka ir transpersona. Viņa nāca klajā ar paziņojumu savā "YouTube" kanālā, vēsta medijs "Daily star".

Nikija atzina, ka viņa ir tikusi šantažēta par savu lielo noslēpumu. Sociālo mediju zvaigzne skaidroja, ka kāds cilvēks esot viņai draudējis, atklāt viņas ilgi glabāto noslēpumu.

Viņa izlēma nepakļauties šantāžai un pati nākt klajā ar noslēpumu, ko viņa bija glabājusi visas savas karjeras laikā.

"Es nespēju noticēt, ka šodien to saku jums visiem, to redzēs visa pasaule, bet sasodīts, ir patīkami to beidzot izdarīt. Ir laiks to atklāt un justies patiesi brīvai," atklātajā videoklipā sacīja Nikija.

Nikija skaidroja, ka esot piedzimusi nepareizajā ķermenī. Tādējādi liekot noprast, ka viņa ir transsieviete.

"Es esmu Nikija. Es esmu es. Mums nav vajadzīgas etiķetes," pauda "YouTube" zvaigzne.

Nikija toreiz skaidroja, ka viņa jau iepriekš ir vēlējusies saviem faniem atklāt patiesību, taču šantāžas draudi nozīmēja to, ka šī atklātība no viņas puses var tikt atņemta, jo par to būtu paziņojusi, kāda trešā persona.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā norisinājās "Eirovīzija". Konkursā uzvaras laurus plūca itāļu rokgrupa “Måneskin” ar izpildīto dziesmu "Zitti E Buoni". Tikmēr Latvijas pārstāve Samanta Tīna otrajā pusfinālā ierindojusies pēdējā vietā un tāda tai ir arī visu 39 dalībvalstu konkurencē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas