Zināms, ko Elizabetei II domā par Harija apvainojumiem ģimenei

tautaruna.lv 29.maijs 2021, 12:45
 
AFP/Scanpix/Leta
Karaliene esot ļoti "apbēdināta" par mazdēla publiski paustajiem apvainojumiem tēvam Čārlzam par viņa audzināšanas metodēm un kritiku uztvērusi ļoti personiski, raksta "Mirror".

Elizabeti II īpaši apbēdinājuši Harija publiskie apvainojumi Čārlzam par viņa audzināšanas metodēm, kurus princis paudis pēdējā laika intervijās.

Tiek ziņots, ka karaliene ir sašutusi par Harija jaunāko pārraidi.

Avots "The Mail in Sunday" atklājis, ka karaliene ir ļoti personiski visu uztvērusi un dziļi apbēdināta par Harija teikto. Jo īpaši Elizabete ir sašutusi par komentāriem, kurus Harijs veltījis savam tēvam, princim Čārlzam, norādot, ka Čārlza kā tēva lomu ietekmējusi viņa paša bērnības pieredze.

Harijs intervijā teicis, ka Čārlzs viņam un Viljamam tieši pateicis, ka tāpēc, ka viņam bijis tā jādzīvo, arī dēliem būs tieši tāds pats liktenis.

"Tam nav jēgas. Tikai tāpēc, ka tu cieti, tas nenozīmē, ka arī taviem bēriem ir jācieš. Patiesībā būtu jābūt otrādi. Ja tu esi cietis, dari visu, lai gādātu - lai arī kāda negatīva pieredze tev ir bijusi, tu vari panākt, ka ar taviem bērniem viss notiek pareizi," intervijā pauda Harijs.

EPA/Scanpix/Leta

Jau vēstīts, ka Lielbritānijas princis Harijs jaunā dokumentālu pārraižu ciklā no jauna kritizējis savu ģimeni, pārmetot, ka ģimene ignorējusi smago garīgo situāciju, kādā nonācis viņš un dzīvesbiedre Megana Mārkla.

"Es domāju, ka mana ģimene palīdzēs, bet katrs vaicājums, lūgums, brīdinājums sastapa pilnīgu klusumu, pilnīgu noraidījumu," apgalvo Harijs, izsakoties par sievas depresiju pēc dēla Ārčija nākšanas pasaulē.

Harijs un Megana ir oficiāli pārtraukuši pildīt britu karaliskās ģimenes locekļu pienākumus. Viņi dzīvo ASV Kalifornijas štatā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:40

Jaunākās diskusijas