Mirusi Covid-19 paciente pirms kremēšanas pēkšņi pamostas

tautaruna.lv 29.maijs 2021, 15:46
 
AFP/Scanpix/Leta
Sirmgalve, kura uzskatīta par mirušu pēc smagas saslimšanas ar Covid-19, mirkli pirms kremēšanas atvērusi acis un sākusi raudāt, vēsta "Daily Star".

78 gadus vecā Šakuntula Gaikvada no Indijas maija sākumā saņēma pozitīvu Covid-19 testu un tika izolēta savās mājās, lai atgūtos no vīrusa.

Sievietei parādījušies smagi simptomi un viņa nogādāta slimnīcā. Kamēr klīnikā centās atrast viņai gultu, sieviete neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnā zaudēja samaņu. Tiek ziņots, ka mediķi apstiprināja sievietes nāvi.

Gaikvadas ķermenis nogādāts ciematā, kur ģimene gatavojās viņas kremēšanai un ar to saistītajiem rituāliem.

Dažus mirkļus pirms bija paredzēts sievietes ķermeni ielikt ugunī, viņa atvērusi acis un sākusi raudāt.

Kā ziņo "VN Express", sieviete nogādāta slimnīcā, lai turpinātu viņas ārstēšanu.

LETA jau vēstīja, ka kopš marta beigām Indijā strauji pieaudzis ar Covid-19 inficēto skaits, tuvojoties 400 000 inficēto atzīmei dienā. Tāpat palielinās mirstība, pārsniedzot 3000 gadījumu diennaktī, 2021.gada aprīlim kļūstot par līdz šim smagāko mēnesi kopš pandēmijas sākuma.

Pēc Ārlietu ministrijas paustā, saskaņā ar PVO šī gada 5.maija ziņojumu, kopējais Indijā apstiprināto Covid-19 inficēšanās gadījumu skaits ir 20,2 miljoni personu, savukārt kopējais ar Covid-19 mirušo skaits sasniedzis 222 408. Līdz šī gada 4.maijam Indijā kopējais Covid-19 veikto testu skaits sasniedza 293 miljonus, kur pozitivitātes rādītājs sasniedzis 21,6%. ĀM skaidroja, ka kopumā Indija ir otra vissmagāk Covid-19 pandēmijas skartā valsts pasaulē aiz ASV.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:06

Jaunākās diskusijas