"Tu šeit neiederies!" 10 gadus vecs zēns klasesbiedru dēļ izdara pašnāvību

tautaruna.lv 5.aprīlis 2019, 9:22
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay
10 gadus vecs puisītis Amerikas Savienotajās Valstīs, Teksasas štatā, nolēmis izdarīt pašnāvību klasesbiedru ņirgāšanās dēļ. Citi puiši viņu apsmējuši, piekāvuši un viņa planšetē ierakstījuši "nogalini sevi", ziņo "The Daily Mail".
21. janvāra pēcpusdienā Kevins Rīzs Juniors un viņa 13 gadus vecā māsa ar skolas autobusu atgriezās mājās. Zēna mamma Kristāla bija komandējumā, bet viņa patēvs bija ceļā uz mājām. Taču bija jau par vēlu. Zēnu pakārušos guļamistabā atrada viņa māsa.

"Viņa kliedza klausulē un es nesapratu, un viņa kliedza - Kevin!" atminas māmiņa.

Kristāla atklāja, ka skolā dēls ticis ļoti apcelts. "Es nekad nebūtu domājusi, ka viņš ies tik tālu, nekad," skaidroja Kristāla.

Viņa norādīja, ka joprojām nespēj tam noticēt. Sievietei ir nepieciešams laiks, līdz viņa apradīs ar faktu, ka viņas dēla vairs nav. Kristāla esot uzskatījusi, ka Kevins ar radušos situāciju tiek galā labi, taču viņai nebija ne jausmas, cik slikti viss ir izvērties.

Mirušā zēna māte atzina, ka klasesbiedri uzrakstīja "nogalini sevi, tu šeit neiederies" viņa planšetē un pat viņu piekāva.

Dēls bieži vien nācis mājās un raudājis klasesbiedru ņirgāšanās dēļ. "Viņam vienkārši visa bija par daudz. Viņš jutās kā iedzīts stūrī," skaidroja Kristāla.

Skola, kurā Kevins mācījās, noliegusi, ka puisēns ticis apsmiets. Taču pāris dienas pēc dēla nāves Kristāla saņēmusi ziņu par to, ka kāds skolēns tomēr Kevinam esot iesitis, taču savu vainu noliedz.

Kopš dēla nāves Kristāla viņa istabai nav piedūrusi pirkstu. Pat viņa mājasdarbs joprojām atrodas uz gultas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:13

Jaunākās diskusijas