Sieviete stāsta par briesmīgu pazemojumu centrā "Akropole"

tautaruna.lv 5.aprīlis 2019, 11:50
 
Dāvis Ūlands/ F64 Photo Agency
Kāda sieviete dalījusies ar stāstu par to, cik negatīvi viņai beigusies ieprikšanās jaunatvērtajā tirdzniecības centrā "Akropole".

Pircēja portālā "sudzibas.lv" raksta, ka dienu viņai pamatīgi sabojājis kāda veikala apsargs.

Viņa stāsta, ka, ieejot veikalā, sāka piksēt drošības vārti. Apsargs uzreiz lika izņemt visu somas saturu. Pircēja norāda, ka viņai līdzi bija maza soma, arī saturs niecīgs - atslēgas, telefons, naudas maks, darba ieejas karte.

"Apsargs izsmejoši komentēja, ka "visādi pīkstuļi" esot somā (norādīja uz manu darba karti), lika katru mantu atsevišķi laist cauri drošības iekārtai. Uzrunāja mani uz "tu" visas sarunas laikā. (..).

Tad, kad biju izgājusi cauri drošības iekārtai pati, paņēmusi savu somiņu un darba karti, viņš turpināja teikt, ka jālaiž cauri pārējās mantas - atslēgas, telefons. Viņš paņēma rokās manu naudas maku un jau taisījās pats ar to kaut kur doties, kas man un manam vīram jau bija traki par daudz. Neatļāvu sevi vaits turpināt pazemot, un, paņēmusi visas savas mantas, nikna devos prom," stāstīja sieviete.

Viņa arī piebilda, ka izteikusi sūdzību par veikala apsargu.

Jau ziņots, ka ceturtdien Rīgā, Maskavas ielā 257 atklāts jaunais iepirkšanās un izklaides centrs "Akropole", kurā divos stāvos pārstāvēti teju 170 nomnieki, tostarp apmēram 140 modes un dzīvesstila preču veikali, kā arī dažādu pakalpojumu sniedzēji, jaunais kinoteātris "Apollo Kino", "O'Learys" izklaides zona, hokeja spēlēšanai un slidošanai piemērota ledus arēna, "Lemon Gym" sporta klubs, kā arī 30 dažādi restorāni un kafejnīcas. Tirdzniecības centrā ir atvērts arī "Maxima XXX" lielveikals.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:57

Jaunākās diskusijas