Palīdzēsim! Sievietei zālēm vajadzīgi 12 000 eiro

tautaruna.lv 5.aprīlis 2019, 20:13
 
Scanpix
Saira ir zobārste ar 33 gadu stāžu no Tukuma. Sairai patīk dārza darbi, kalnu slēpošana un dejot Argentīnas tango, kā arī pavadīt laiku pie dabas ar draugiem vai ar labu grāmatu.

Pēdējos gadus Sairai ir bijis jāuzņemas rūpes par savu 89 gadus veco mammu, kura ir pārcietusi insultu. Taču arī pašai Sairai ir nopietnas veselības problēmas - pirms 4,5 gadiem viņai atklāja ļaundabīgu audzēju. Pēc 2 gadu ilgas intensīvas ārstēšanas -2 operācijām un pēc katras sekojošam ķīmijterapijas kursiem, uz 2 gadiem tika panākta uzlabošanās, taču šobrīd atkal slimība ir atgriezusies, audzēja marķieri strauji paaugstinājušies.

Ārstu konsīlijs nozīmējis Sairai Avastin kursu, kas viņas gadījumā nav valsts apmaksāts. Ik pēc 3 nedēļām nepieciešami 1091.31 eiro. 4 flakonus Saira jau iegādājusies pati, taču atlikušajiem 11 flakoniem tuvākā gada laikā kopā nepieciešami 12 004.41 eiro. Šādu līdzekļu Sairai nav, tādēļ viņa lūdz līdzcilvēku palīdzību.

“Slimība ir mainījusi manu skatījumu uz daudzām lietām, cilvēkiem un attiecībām. Mans darbs ir tas, kas pēc ilgās ārstēšanās atgriež dzīvē, dod spēku, ļauj noticēt pozitīvam iznākumam”, stāsta Saira. Kad vien veselība ļauj, viņa neregulāri, bet turpina iespēju robežās strādāt.

Avots: ziedot.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:32

Jaunākās diskusijas