Ušakova bijusī sieva publicē emocionālu ierakstu "Facebook"

tautaruna.lv 5.aprīlis 2019, 20:49
 
F64
Sociālajā vietnē "Facebook" savu atbalstu savam bijušajam vīram Nilam Ušakovam nolēmusi paust Jeļena Ušakova, norādot, ka N. Ušakovs nav tikai viņas ex-vīrs, bet arī draugs un persona, ko viņa vienmēr mīlēs un lolos.

Viņa neslēpj sašutumu par to, kas pēdējos gados notiek Latvijas politikā. J. Ušakova raksta, ka N. Ušakovu pazīst jau vairāk kā 10 gadus un viņš esot unikāls cilvēks ar labu sirdi. Viņš vienmēr esot gatavs palīdzēt citiem, pat nepazīstamiem ļaudīm.

"Nils vienmēr ir ticējis, ka tas, ko viņš dara, ir labi. Vairākas reizes esmu viņam teikusi, ka cilvēki, iespējams, pēc kāda laika neatcerēsies viņa labos darbus, bet viņš man vienmēr ir atbildējis, ka viņu tas neinteresē, viņš vienkārši vēlas palīdzēt.

Viņa uzskaita arī N. Ušakova labos darbos, piemēram, remontētie bērnudārzi, parki, bezmaksas maltītes skolēniem, bezmaksas transports pensionāriem. Saraksts esot garš.

„Es ceru, ka tiesu sistēma Latvijā nav pilnīgi sapuvusi, un tiesā tiks pieņemts pareizais lēmums. Nil, es esmu tik pateicīga par visu, ko tu esat darījis valsts un cilvēku labā. Novēlu tev izturību un nekad nepadodies.

Jau ziņots, ka vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP) ir izdevis rīkojumu par Ušakova atstādināšanu no Rīgas domes priekšsēdētāja amata pienākumu pildīšanas.

Pūces rīkojumā uzskaitīti vairāki Ušakova kā Rīgas mēra un kā pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" kapitāla daļu turētāja pārstāvja izdarīti pārkāpumi.

Pūces rīkojumu var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā 30 dienu laikā no tā publicēšanas.

Ušakovs publiski paudis, ka gatavojas pārsūdzēt Pūces rīkojumu un ir pārliecināts, ka visi pārmetumi tiesā būs apgāžami.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:52

Jaunākās diskusijas