Absurds! Ogrē vīrs ar nazi sadur sievu, bet policisti tikai noskatās

tautaruna.lv 20.februāris 2019, 11:49
 
F64
Kamēr Ogrē kāda sieviete mēģina nokārtot šķiršanās lietu ar savu vīru, vīrietis vairākas reizes ir ielauzies viņas mājā un fiziski iespaidojis gan pašu sievieti, gan viņas māti, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Par šķiršanās datumu izvēlēts 21. marts, taču līdz tam sievietes vīrs laiku pa laikam negaidīti viesojas sievas mājā. Esot ēkā, viņš piesavinājies ārdurvju atslēgas, tāpēc sievietei vārdā Inese jātērē ievērojami līdzekļi jaunas slēdzenes iegādei.

Viena šāda vizīte noslēgusies ar asins izliešanu, kad Ineses vīrs virtuvē esot paķēris nazi un strauji devies sievas virzienā.


"Viņš mani apgāza uz gultas, tad dūra ar nazi sirds rajonā. Joprojām var redzēt arī rētas. Dūrienu pēdas var redzēt arī vairākās vietās uz rokas. Pēc tam viņš paņēma krietni lielāku nazi un teica, ka tagad mums abām galvu nocirtīs. Viņš zina, ka esmu apdrošināta, ja es nomirstu, viņš dabūs naudu," stāsta Inese.

Kā stāsta Inese, ierodoties likumsargiem, varmāka joprojām atradies ēkā, taču policisti viņu neaizturēja. ”Viņi paskatījās un aizbrauca,” drūmi nosaka cietusī sieviete. Uzbrukumā izmantotais nazis joprojām atrodas ģimenes virtuvē, policija par to neesot interesējusies.

Kaut pēc notikuma pagājušas jau vairāk nekā 40 dienas, Valsts policijas Ogres iecirkņa darbinieki potenciālo slepkavu joprojām nav aizturējuši - vardarbīgais vīrs joprojām var brīvi pārvietoties pa Ogres ielām.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas