Jaunā izglītības ministre joprojām dzīvo Rēzeknē un audzina 3 bērnus

tautaruna.lv 20.februāris 2019, 20:20
 
F64
Izglītības ministre Ilga Šuplinska pēc stāšanās amatā joprojām dzīvo Rēzeknē. Darba dienas viņa aizvada Rīgā, bet brīvdienās dodas uz Rēzekni, kur viņu gaida trīs bērni, vēstīts Lolitas Lūses materiālā "Brīvdomātāja ar Latgales krampi" izdevumā "Ieva".

Šuplinska atklāj, ka no pirmdienas līdz piektdienai viņa uzturas Rīgā, bet brīvdienās ir Rēzeknē kopā ar ģimeni. Ministrei ir trīs bērni - meitai Evikai ir 26 gadi, dēlam Marekam 11 gadi un jaunākajai meitai Madarai nupat palika 2 gadi.

Kad Šuplinska kļuva par ministri, viņa esot bijusi satraukusies, jo nezināja, kā visu saplānot. Šajā situācijā esot palīdzējusi vecākā meita, kas iedrošināja mammu, uzsverot, ka viņas bērni ir pieraduši būt patstāvīgi.

Kad ministre ir Rīgā, ar bērniem Rēzeknē ir Ilgas mamma, kā arī dzīvesbiedrs Ingars Gusāns jeb mūziķis Sovvaļņīks.

"Paldies manai mammai - lai viņai laba veselība! Mums ik pa brīdim ir arī auklītes - vesels kolektīvs. Sākumā visu samenedžēju es, tagad ar to jātiek galā Madaras un Mareka tētim (red.piez.-Gusāns). Pluss ir tas, ka bērni labi saprotas - Madarai brālītis ir pats galvenais pasaulē, jo viņš visvairāk ir mājās," saka Šuplinska.

Ilga Šuplinska ir latviešu literatūrzinātniece, izglītības darbiniece, pasniedzēja un politiķe. Pašlaik ir Latvijas izglītības un zinātnes ministre, pārstāv Jauno konservatīvo partiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas